Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

7H1B8fW.jpg

Despre : Am zis sa organizez un live impreuna cu cativa membrii National Guard

Aceasta activitate improvizata nu este OBLIGATORIE, este mai mult pentru distractie.

Reporterul cu care vom da live-ul : [AT]Mage

Live-ul va costa 10.000$ de caciula si va avea loc Duminica seara ora 21:00.

Am nevoie de aproximativ 10 membrii. Acceptam si 15 membrii.

Tema live-ului : National Guard

Pentru participare, imi dati PM pe forum sau imi spuneti in game pe /r sau SMS. Am nevoie de un raspuns pana Sambata ora 12:00.

Urmatorii membrii care mi-au spus ca vor fii prezenti la live-ul de Duminica 31/07/2016 sunt : Deia, Kayden, Russell, PurpleKush, Adrian_Babilon, [AIM]Coso, Pusha, Tavii si Musiqq.

Sper sa va tineti de cuvant si sa veniti, e ultima oara ce va aduc aminte de live, nu va mai reamintesc.

O seara placuta !

Urmatorii membrii care mi-au spus ca vor fii prezenti la live-ul de Duminica 31/07/2016 sunt : Deia, Kayden, Russell, PurpleKush, Adrian_Babilon, [AIM]Coso, Pusha, Tavii si Musiqq.

Sper sa va tineti de cuvant si sa veniti, e ultima oara ce va aduc aminte de live, nu va mai reamintesc.

O seara placuta !

Veneam si eu daca nu eram la mare =))). Poate mai facem live uri pe viitor Bonzy

Baaa mai faceti si voi antrenamente cu deagle/m4 ca astia sunt pardaf... ma alergat cobra 3 minute cu db si nu a fost in stare sa ma omoare

@, Bonzy in caz ca m-ai pus la interviu poti sa dai edit sa ma stergi sau sa faci ceva, nu o sa fiu acasa cel mai posibil o sa fiu pe afara si nu am cand sa intru la 21:00. Scuze daca te-am deranjat dar nu pot sa stau pe un joc cand toti prietenii mei sunt afara.