Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@K 3 n T, Te salut din agentia de pariuri :))

Kayden de la un anumit timp ti-ai luat o serios in cap, ai uitat cine te a ajutat si te a crescut de la statutul de noob. Crezi ca daca ai rank 4 imi esti superior? Te înșeli. Iti pot dovedi ca la rank 3 stiu de 10 ori mai bine tot ca tine si stiu mereu cand cineva greșește. Aproape in fiecare zi trebuie sa greșești odata de av/fw. Asa ca te as ruga sa nu mi mai comentezi pe /r sau /d.

Edited by Capu Mafiei zNoss ZEW

@, Stai, ce? Te-a bagat cineva in seama ? Eu zic ca nu, daca am zis pe /d "sa terminati", nu ti-am zis-o doar tie. Ghicesti in carti cumva de stii tu ca tu esti mai "destept" ca mine si ca stii mult mai multe ca mine? Vrei sa spui ca m-ai crescut tu pe mine ?:)) Dmn, imi erai "prieten" cand aveam vro lvl 10-20 si cica m-ai crescut tu pe mine, ma faci sa rad. Mi-am luat-o in cap ca ce ma? Ce am facut? Sunt tot la fel ca inainte, spre deosebire de altii care primesc nu stiu ce functie si se cred mari oameni si nu mai baga nici "prietenii vechi" in seama.. Jalnic..

@@K 3 n T, Tu ce ai de zis despre asta?

@@K 3 n T, Te salut din agentia de pariuri :))

CARE AGENȚIE DE PARIURI ? :)) Sper că te-ai dus la Bet Cafe, ca să nu mă faci de râs :))

@, Stai, ce? Te-a bagat cineva in seama ? Eu zic ca nu, daca am zis pe /d "sa terminati", nu ti-am zis-o doar tie. Ghicesti in carti cumva de stii tu ca tu esti mai "destept" ca mine si ca stii mult mai multe ca mine? Vrei sa spui ca m-ai crescut tu pe mine ? :)) Dmn, imi erai "prieten" cand aveam vro lvl 10-20 si cica m-ai crescut tu pe mine, ma faci sa rad. Mi-am luat-o in cap ca ce ma? Ce am facut? Sunt tot la fel ca inainte, spre deosebire de altii care primesc nu stiu ce functie si se cred mari oameni si nu mai baga nici "prietenii vechi" in seama.. Jalnic..

@@K 3 n T, Tu ce ai de zis despre asta?

De la ce v-ați luat mă păpușeilor ? :))

Hai neața. Am dormit cam mult și azi :))

@@HaoS I S4F I, Asta a inceput :)). Eu habar n am ce are.. s a suparat ca i am zis pe /d sa termine. =))

"Ăsta"? Bine kayden sa te aștepți de la orice din partea mea. ;)

@@HaoS I S4F I, cine a zis ca te vaneaza eu ma jucam pe secundar sa fac ore sa il bag intr-o factiune,dar tu o iei cum vrei si daca vreau sa te vanez sa te scot chiar te scot asta e ultimu advertisment care ti-l dau de azi ai grija ce faci,eu am glumit cu tine si tu incepi sa ma iei ca pe fraierii tai cine te crezi ma nebunule kelton auzi sa nu vi se urce jocu la cap ce-ai draga esti pe ciclu?

@@HaoS I S4F I, cine a zis ca te vaneaza eu ma jucam pe secundar sa fac ore sa il bag intr-o factiune,dar tu o iei cum vrei si daca vreau sa te vanez sa te scot chiar te scot asta e ultimu advertisment care ti-l dau de azi ai grija ce faci,eu am glumit cu tine si tu incepi sa ma iei ca pe fraierii tai cine te crezi ma nebunule kelton auzi sa nu vi se urce jocu la cap ce-ai draga esti pe ciclu?

am luat gluma ta in serios, si m`am suparat

scuzele mele, nu suport sa`mi zica cineva de FW cand eu am dovezi pt orice rahat

te pwp :*

Edited by HaoS I S4F I

@@K 3 n T,Am promis ce am promis, am discutat in game, ideea era in felu' urmator, cand eu discutam pe /d ceva legat de /d aiurea spunea el termina cu /d aiurea, e normal sa te enervezi :P

@@K 3 n T,Am promis ce am promis, am discutat in game, ideea era in felu' urmator, cand eu discutam pe /d ceva legat de /d aiurea spunea el termina cu /d aiurea, e normal sa te enervezi :P

Stiu ca nu ma priveste, dar deseori aceast chat provoaca certuri, nu numai intre departamente dar si intre colegii unui departament, nu cred ca ar trebuii ca un chat anume, sau o adresare (termina cu [/d]) sa ne distruga colectivul.

Ar fi bine sa ingropati ''securea razboiului'', vine Craciunu' man, e vorba despre dragoste, iubire, sentimente :))) am fost prea amoros?

Oricum, impacati-va ca nu-i frumos.

Da. esti cel mai incepator. Ai intrat in NG in 2012 i.Hr. Doamne ajuta. Dar nu mai stiu sigur daca erai membru NG cand ai fost la majoratu lu' Hristos

Am fost si la botezu` lui, baiat fain.

Edited by Ervin27

Termina cu spamu` aiurea.

Citez, ce mi-a zis Erow aseară :))

ZLBTXme.png

Deci trebuie să facem spam =)) păzea ! :))

Nu te prind eu in game?

Te leg de gardu` de la jail si iti dau numa apa cu dopu` de la capacu` de bere.