Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

On 6/21/2021 at 8:15 AM, PurpleKush said:

@bbomber83 Liderul e cel mai activ pe p-aici ha? :)) lasa ca e bun! ce mai e pe sa-mp? S-a stricat mai rau? Decat se stricase deja? :)) Pff cum sa deschizi aplicatia NG si sa nu ai candidati, cand eram eu era bataie, numai veterani.. Imi e dor si mie uneori :)) @Ervin27 @BlackHawk @BonZy @Peiu S4F @yenoH @ConnerRM S4F @TiG3R @Gunnter ToV @SilenceZEW @Zoli @waxioSCYO @MiTzOnE S4F 

Expand  

Eu acum am vazut. Poveste amuzanta. Eu cu Peiu suntem colegi militari =)) si ieri mi am luat un AV @Peiu S4F chiar mi a dat AV ala =)))))

On 9/6/2021 at 10:08 PM, Duxi.Jandarmul said:

Ma bucur super mult pentru voi, unde pleci David? Eu sunt super binee!

Incepe liceul vai de noi

Expand  

Da sunt ocupat cu școala auto, acum am luat categoria B și mai am 3 ore la A2 + sala și traseu.

(nu fac la mine in oraș) 

On 9/7/2021 at 8:26 AM, MorarDavid said:

Nu merita 

Ești blocat la 120-130 kmh 

Da-i de a2 dacă chiar vrei și știi ca iei ceva potent.

Expand  

dupa parerea mea pentru 17 ani 120-130 km/h ajung gen e foarte mare adrenalina mai ales ca esti incepator, nu vreau sa incep cu un motor pe care nu il pot stapani

On 9/7/2021 at 6:09 PM, Duxi.Jandarmul said:

dupa parerea mea pentru 17 ani 120-130 km/h ajung gen e foarte mare adrenalina mai ales ca esti incepator, nu vreau sa incep cu un motor pe care nu il pot stapani

Expand  

Tu știi aici, mie unu de 500-800 cc îmi e superb.