Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda, nici nu am intrat bine si o sa fiu... cateva zile inactiv... motive : 1.scoala... 2. probleme in familie..... intelegetima si pe mine... :)) o sa intru cateva ore pe zi... poate si noaptea... bafta

Mai usor cu caps, se vede si normal , si de obicei caps (dupa mine) dau dovada de imaturitate(o pers copilaroasa .. care se plange ca i-a luat cineva jucariile , etc etc.) si mi se pare si mie ceva normal.... Adica noi ce ? suntem mai fraieri? Aia vin aresteaza tot , noi doar ii prindem , ce castigam? Nu bani , nu crestem in ochii nimanui , ci doar (unii dintre noi , nu dau nume) ne ofticam si ne certam cu colegii din departamente :)

Propun : PD - orice wanted

FBI - w3- (3 inclus)

NG - w3+ (3 inclus)

Asta daca vreti sa pastram chestia cu W3+ pentru NG , desi repet am iesi in dezavantaj.

CORECT, EU ZICEAM CA CEILALTI SA DEVINA POLITISTI COMUNITARI:))) SI SA NU SE MAI IA DE ARMATA! adica pd sa aiba voie pana la 4 , iar FBi peste tot...sau ceva de genu:D

Noi sa ramanem lafel!

Regula cu wanted 3+ NU o voi scoate sub nicio forma , sunt destui cu wanted3+ , iar voi nu suntetzi ON .

Am zis eu sa se schimbe? Urmareste-mi postul (am modificat doar pt F.B.I)