Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut ALLEN si LA MULTI ANI CiupaNezu !! <:-P <:-P <:-P <:-P Tine-o tot asa ;) ;)

Si sincer chiar mi-ar place un wipe total...asa am fi si noi...mai egali ;)

Edit: WoW inca un post si fac si eu 200 de postari =))

Edited by Micky

Salut ALLEN si LA MULTI ANI CiupaNezu !! <:-P <:-P <:-P <:-P Tine-o tot asa ;) ;)

Si sincer chiar mi-ar place un wipe total...asa am fi si noi...mai egali ;)

Edit: WoW inca un post si fac si eu 200 de postari =))

Ar fi bine sa ne intalnim luni toti sa facem o paranghelie,sa facem ceva filmulete Ar fi o idee buna

O sa facem o parada cand va merge serverul..NEAPARAT !!

Edit: Omg Stephane mai am putin si te apuc la numar de postari =)) eu acum am facut 200 si tu ai 5000 si ceva ;))

Edited by Micky

O sa facem o parada cand va merge serverul..NEAPARAT !!

Edit: Omg Stephane mai am putin si te apuc la numar de postari =)) eu acum am facut 200 si tu ai 5000 si ceva ;))

:))) CE hoti mai sunteti

Vreau sa zic si eu ceva NG-ului pe care ii consider mai cu "creier"...ma nu mai transformati topicul "Raporteaza un membru NG" in topic de discutii....Daca ceilalti sunt mai "redusi" macar voi dati dovada de inteligenta si daca intradevar e nevoie de mai multe postari, reveniti cu EDIT . Multumesc !

Edited by Micky

Haiii noroc,baieti am si eu o problema cu pc-ul :( mi se stinge automat cand ma joc jocuri gen call of duty,GTA4,tomb raider,bad compani 2 :(( intru in ele ma joc 10,15minute si pac se stinge dar daca ma joc samp, cs, fifa,pes nu se stinge faze din astea nu mia facut niciodata datimi un sfat ce sa fac!