Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba eu unu il felicitit pe acela care a reusit asta. Ce mai vrei frate? MARELE B-ZONE a picat intr-un minut =))

6 minute mai exact :))...cica ala e un no-lifer de pe alta comunitate , lasa ca dam si noi contra-atacul , il avem pe pad de partea noastra:))

Hai sa va explic si voua ca nu le aveti cu partea legata de scripting. Deci in primul rand, gamemodul lui b-zone este bazat pe modul PEN1 (aka gf), acest mod are un bug, mai exact un bug din script foarte greu de rezolvat, au fost postate pe sa-mp.ro niste rezolvari ale acestui bug, dar cum au fost postate, imediat au fost retrase (motivul, necunoscut), cu acest "bug de script" daca te inregistrai cu o anumita parola, primeai level 0, bani 0, admin 0, tot pe 0. Dupa ce dadeai un relog, totul era random, de exemplu puteai primii level 5, admin 5, 5$ etc. Acest individ, Cr9_Style stia parola, asa ca si-a facut un cont si a trecut la treaba :).

Genial idiotul! :))

Johnatan posteaza te rog un link catre o discutie legata de acest bug, as vrea sa inteleg mai bine ce anume ai explicat tu.

Dupa parerea mea, daca aceasta parola nu era implementata in script-ul gamemode-ului printr-o anumita functie, ceea ce ai precizat tu mai sus nu era posibil, iar daca intr-adevar exista o anumita parola, prin a care serverul acorda player-ului cu pricina anumite stat-uri aleatoriu, ar fi cunoscuta pana in momentul de fata de jumatate din toti cei ce joaca SA-MP.

Notiuni atat de importante se raspandesc destul de rapid.

Astept un link si iti multumesc anticipat! Cius!

Edited by Klaudiu

Eu unu nu inteleg nimic din aceasta problema , insa sper rezolve aceasta problema cat mai repede .

@ Am niste parliti care se lauda pe mess ca ei ar fi facut asta cu comunitatea lor , dar mi`e greu sa cred asta .

gata recunosc , eu l-am spart .... e logic ca acum majoritatea astora sub 13-14 ani sa se laude sa au spart b-zone ... nasa ...redtube etc

am auzit ca o sa il deschida destul de repede