Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta National Guard! Ma indrept catre utlima factiune inainte de a ma retrage, urmeaza un an greu in care nu o sa am timp de joc.

Bafta unde te duci Diesel. Miroase H.A pe-aici nu credeti?

Bine v-am regasit colegi, la multi ani tutoror cu numele de Alexandru, Alexandra etc. !

Sa moara Gibilan, adica azi e ziua mea? :O

Steficu,neaparat trebe si /time la arestare etc? :(

Hmm, nu e asa greu, dati mai intai arestul, si dupa /time, ideea e sa se vada data.

Noapte Buna Soldati, am plecat la somn, sunt obosit I-)

Mickyz0r ai inceput sa scrii dupa mine cu alb. Eu cer drepturi de autor aici! Ne vedem la tribunal >:)

Mickyz0r ai inceput sa scrii dupa mine cu alb. Eu cer drepturi de autor aici! Ne vedem la tribunal >:)

Eh na :P nu numai tu scrii cu alb, si...dea lungul timpului am tot incercat model si culoare de scris si tot nu mi-au placut, dar e mijto mai simplu si cu alb :D

Apropo, Neatza NG!

Eh na :P nu numai tu scrii cu alb, si...dea lungul timpului am tot incercat model si culoare de scris si tot nu mi-au placut, dar e mijto mai simplu si cu alb :D

Apropo, Neatza NG!

Exact de-asta scriu si eu + ca sare in ochi! :bz

Eu scriu cu albastru de peste un an :>

<!--fonto:Comic Sans MS--><span style="font-family:Comic Sans MS"><!--/fonto--><!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Bine...arestam.Tu?<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

PD;x, unul dintre ultimele posturi ale mele(Alc0, nu altcineva) pe contu' ăla.

Edited by A l c 0

Eu scriu cu albastru de peste un an :>

PD;x, unul dintre ultimele posturi ale mele(Alc0, nu altcineva) pe contu' ăla.

Aha, am scris si cu verde si cu albastru, dar cred ca raman pe alb...Simplu si elegant :D