Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Puteam sa ii batem... noapte buna ;)

Atata timp cat ne batem joc de faze nu putem sa batem pe nimeni. Ei au avut 2-3 ocazii mai mari, la noi a fost Dumnezeu darnic si ne-a dat multe, daca nu le-am valorificat, asta e.

Buna dimineata cea mai smechera factiune de pe server :)) (M-am plictisit sa zic National Guard in sus, National Guard in jos). Nu uitati, diseara, 7 septembrie 2011, ora 20:30, Antrenament! Omfg, in 5 zile scoala :(

Edited by Steficu

Atata timp cat ne batem joc de faze nu putem sa batem pe nimeni. Ei au avut 2-3 ocazii mai mari, la noi a fost Dumnezeu darnic si ne-a dat multe, daca nu le-am valorificat, asta e.

Buna dimineata cea mai smechera factiune de pe server :)) (M-am plictisit sa zic National Guard in sus, National Guard in jos). Nu uitati, diseara, 7 septembrie 2011, ora 20:30, Antrenament! Omfg, in 5 zile scoala :(

Daca erau Torje si Sapunaru pe partea dreapta ii bateam mar !

Nu am putut veni la antrenament pentru ca am fost la munca . Nu am avut timp sa fac cerere :( Ma scuzati .

Salutare National Guard, eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine :D

La multi Ani B0$$! <:-P <:-P

Wellcome Micky :)))

Sper Sa Facem Treaba Buna...

PS: Dmnee Nu Am Somn.. :((

Edited by Alyin