Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Steficu dar de ce mi-ai dat Advertisment pt lipsa de la antrenament ,daca eu am cerere de inactivitate?! Daca vrei sa te convingi te rog sa verifici topicul Inactivitate.

Nu zau, ti-ai facut cererea pe 5 septembrie, antrenamentul a fost pe 31 August. Ce facem, ne mintim asa pe fata?

• Nickname-ul tau:FunkkY

• Rank: 1

• Level: 22

• Plec pe data de: -

• Revin pe data de: -

• Zile inactive: Depinde cat de repede rezolv.

• Motivul: Dupa cum stiti si voi pc.-ul meu are probleme serioase si voi fi inactiv cat timp il repar.

• Alte precizari?: Imi cer scuze pentru aceasta inactivitate;voi incerca cat de repede pot sa repar pc-ul.

Ehe :D I'm back. Am rezolvat problema, era de placuta de ram, nu era bine bagata, trebuia sa apas mai tare...

Ah, si eu care speram sa ne lipsesti :)) Glumesc glumesc, Welcome Back

Nu zau, ti-ai facut cererea pe 5 septembrie, antrenamentul a fost pe 31 August. Ce facem, ne mintim asa pe fata?

Ah, si eu care speram sa ne lipsesti :)) Glumesc glumesc, Welcome Back

Atunci voi mai face una in care sa fie clar ca lipsesc ceva timp pana ce rezolv problemele cu calculatorul.Si aia nu a fost minciuna,eu am crezut ca acea cerere de inactivitate ma invoieste la toate abtr/sedintele care vor avea loc pana ce imi voi rezolva problemele.

Atunci voi mai face una in care sa fie clar ca lipsesc ceva timp pana ce rezolv problemele cu calculatorul.Si aia nu a fost minciuna,eu am crezut ca acea cerere de inactivitate ma invoieste la toate abtr/sedintele care vor avea loc pana ce imi voi rezolva problemele.

Te invoieste la cele care vor avea loc, nu la cele care au avut loc deja ;) Ai vazut, la celelalte de dupa data de 5 te-am invoit

Pff ce plictiseala...

Rank 3+ sa nu uitati de antrenament la ora 20:00!!!

Esti singurul 8-|

Edit ca sa nu fac +1 ca Micky: Verificati lista aceasta. Pe cei de pe lista ii astept cu raport de activitate saptamana viitoare Aici, including you Don_Ivano

Edited by Steficu

Micky,mai incet cu + 1 ba :)) ... app ti-am dat rank-ul inapoi...

Astazi seara chefffffffffff :X

Maine seara Chefffffff :X (Sunt DJ :)),tre sa-mi duc boxele si mi-e lene ca sunt grele :)) )