Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, National Guard ! Ce faceti ?:>.

SeNz0r , fratioare , nu uita sa-mi trimit pm , sau sa-mi lasi mesaj pe mess cu alea...sau cel mai bine , imi lasi si mesaj pe mess si pm , e cel mai bine ca ti-am spus ca la mine nu primesc toate mesajele , e cam but mess`u meu. :D

Am plecat la liceu baieti , ne auzim joi , ca maine am teza la matematica si nu intru ca invat.

Edited by Toretto

Buna dimineata, National Guard ! Ce faceti ?:>.

SeNz0r , fratioare , nu uita sa-mi trimit pm , sau sa-mi lasi mesaj pe mess cu alea...sau cel mai bine , imi lasi si mesaj pe mess si pm , e cel mai bine ca ti-am spus ca la mine nu primesc toate mesajele , e cam but mess`u meu. :D

Am plecat la liceu baieti , ne auzim joi , ca maine am teza la matematica si nu intru ca invat.

Tureta sa nu uiti Inductiile Matematice ca te-am spart! Si tine minte vectorul AB = - vectorul BA :)

Buna dimineata, National Guard. Diseara e antrenament. Sa nu lipsiti :)

Salut baietii

O sa fiu cam inactiv zilele astea ...

Ma antrenez pentru miss liceu si seara sunt tot la repetitii

O sa intru dar nu asa de dess ca si pana acum

Participi la Miss? =)) Sigur nu la Mister? Hmm..

Apropo verificati-mi profilul daca doriti sa vedeti povestea de pe b-zone a subliderului vostru favorit (ma rog singurul.. detalii, detalii)

Edited by Steficu

Tureta sa nu uiti Inductiile Matematice ca te-am spart! Si tine minte vectorul AB = - vectorul BA :)

Nu am uitat , bine , nu cred ca era asa , da ma rog :)) , matematicianuleee , de acum o sa vin la tine sa ma meditez :)).

Edited by Toretto

Nb aLL

am plecat si eu la somn ca rob nu este wanted nu este , a ajuns criza si la astea..

Edited by sT1kSs