Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nickname-ul tau: DarkXtreme7

• Nickname-ul celui reclamat: Cipri. si ZeliscU

• Descrierea situatiei: Eu si cu un prieten Spanko ne plimbam cu heli si ne-am dus pe la HQ NR si erau acolo 2 NG eu m-am dus in oras sa mananc iar pe el in impuscau apoi un membru NR mi-a luat heli pentru ca am coborat putin sa dus in sus iar NG l-au impuscat pe Spanko iar pe mine m-au omorat si ne amenintau cu wanted este HQ de factiune pasnica acolo stiti ce e ala?

• Martori: Spanko

• Dovezi (Screnshot): http://imageshack.us.../samp011me.png/ , http://imageshack.us...samp012tcx.png/

Mi se pare mie sau limba romana s-a transformat asa de mult in ultima vreme? Voi intelegeti ce vrea omul asta sa zica? Ok, greseli gramaticale se mai fac ca na, nu toti au facut scoala in tara asta, dar sa lipseasca chiar si punct sau virgula, deja e prea mult. Imi trebuie traducere din romana in romana. Cine intelege ce e scris aici, sa imi traduca si mie va rog! Dau +!

Neata apropo!

Mi se pare mie sau limba romana s-a transformat asa de mult in ultima vreme? Voi intelegeti ce vrea omul asta sa zica? Ok, greseli gramaticale se mai fac ca na, nu toti au facut scoala in tara asta, dar sa lipseasca chiar si punct sau virgula, deja e prea mult. Imi trebuie traducere din romana in romana. Cine intelege ce e scris aici, sa imi traduca si mie va rog! Dau +!

Neata apropo!

da =)))

" E multe si e grele "

Cand am vazut acest post...mi'a pierit pofta de somn....si mi'e un somn ;)))

Neata apropo!

Bine ma poetule i-a zimi tu greselile

Si apropo uite punct si virgula .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,. iti e de ajuns ca vad ca comentezi cam mult

da =)))

" E multe si e grele "

Cand am vazut acest post...mi'a pierit pofta de somn....si mi'e un somn ;)))

Cand ne impuscai si scriai de 10 ori pe chat "Vreti wanted" nu ti-era somn?

Si apropo uite punct si virgula .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,. iti e de ajuns ca vad ca comentezi cam mult

Sa stii ca te cam bate Romana , eu te sfatuiesc sa mai treci pe la orele de Limba Romana ,degeaba esti roman daca nu stii sa scrii sau sa vorbesti.

P.S : Salutare National Guard . La multi ani celor care poarta numele de : Nicolae ,Nicoleta ,etc !

Nenea, n-ai voie sa postezi aici, tai-o pana nu te pun pe Blacklist. Vrei puncte si virgule si greseli gramaticale? Ok, trec la corectat:

Inainte

• Descrierea situatiei: Eu si cu un prieten Spanko ne plimbam cu heli si ne-am dus pe la HQ NR si erau acolo 2 NG eu m-am dus in oras sa mananc iar pe el in impuscau apoi un membru NR mi-a luat heli pentru ca am coborat putin sa dus in sus iar NG l-au impuscat pe Spanko iar pe mine m-au omorat si ne amenintau cu wanted este HQ de factiune pasnica acolo stiti ce e ala?

Dupa

• Descrierea situatiei: Eu si cu un prieten, Spanko, ne plimbam cu heli si ne-am dus pe la HQ NR. Erau acolo 2 NG, iar eu m-am dus in oras sa mananc in timp ce pe Spanko il impuscau (Cred ca asta vroiai sa zici... Oricum gramatica lasa de dorit) Apoi, un membru NR mi-a luat heli pentru ca am coborat putin. El s-a (gramatica domnu') dus in sus, iar NG l-au impuscat pe Spanko. Apoi m-au omorat si pe mine, amenintandu-ne pe amandoi cu wanted. Este HQ de factiune pasnica acolo! Stiti ce e ala?

Oh inca ceva, "ca comentezi" este cacofonie si de asemenea "i-a zimi" e exact pe invers "ia zi-mi".

Fa si tu diferenta. Ce nu se mai leaga aici? A da. Voi morti fiind, cum naiba va mai amenintau?

Apropo, era si un proverb: "X daca nu e si fudul, parca nu e X destul". X substituie un cuvant. Afla tu care.

Edited by Steficu