Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nickname: Steficu

Level: 37

Rank: 6 (Colonel)

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 ani

De ce doresti sa pleci din National Guard?: S-au schimbat multe, factiunea e proaspata, acum cu Dre ca lider. Eu sunt cel mai vechi membru din National Guard. Simt ca tin factiunea pe loc, ca o opresc din a evolua sub conducerea lui Dre, datorita felului meu de a fi, invatat de la vechiul lider. In momentul asta, metodele mele sunt depasite. Dre vine cu idei noi si bune, dar nu poate sa le infatiseze bine datorita mie, care am ramas la sistemul vechi de administrare a unei factiuni si uneori uit anumite lucruri. In acest moment ies din National Guard pentru ca trag linie. Am realizat in aceasta factiune tot ce se putea realiza. N-am fost apt pentru functia de lider dupa 2 ani de cand sunt membru si asta spune multe. Insa pe scurt, din acest fapt trag concluzia ca eu nu sunt potrivit pentru factiune. Nu zic ca nu imi place factiunea sub conducerea lui Dre, ba dimpotriva, sunt entuziasmat cand vad foarte multi membri activi si chiar si liderul foarte activ (nu vorbesc despre cum era alta data :-"). Voi trece in inactivitate. Alta data nu era o problema, pentru ca as fi stat, desi intram mai rar. Insa acum, cand toata factiunea e activa, un sublider inactiv distruge toata imaginea. Nu vreau sa fiu eu acela. Sper sa intelegeti, desi nu cred ca o sa regrete nimeni, pentru ca multi nu ma cunosc. Cei care au intrat o data cu mine sunt acum dispersati in toate factiunile serverului, iar cei mai batrani s-au lasat de mult. Chiar si unii din cei care au fost ma saluta acum, iar eu nu ii mai recunosc si vad cum regreta, pentru ca atunci eram prieteni virtuali buni probabil. Dar deviez de la subiect. Fara Ciupa, factiunea pentru mine n-a mai fost la fel, iar eu am devenit o umbra a ceea ce eram odata. De intors, nu ma mai intorc. Nu ca as avea ceva cu NG, dar intre noi fie vorba. A fost adaugat raport de activitate, raport de paznic, chestii care cand am intrat eu in NG nu erau. Mi-ar fi greu sa muncesc atat. Nu stiu cum rezistati voi, membrii de rank 1. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru National Guard pt minim 2 saptamani: Ce rost are?

Alte precizari?: Dre, continua ceea ce faci. Gaseste-ti un sublider care se ocupa de factiune si fii la fel de intelegator cu el cum ai fost cu mine, poate chiar mai mult pentru ca va fi un sublider ales de tine, ci nu unul primit.

O ultima dorinta? : Sa ma salutati cand ma vedeti pe strada.

Steficule , nu am apucat sa te cunosc indeajuns de bine de cand sunt aici dar imi imaginez ca 2 ani vechime in aceastea factiune inseamna ceva. Iti urez mult succes in continuare si poate candva te vei reintoarce. Bafta !

Noapte buna !

Edited by MaDyTz