Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda cat noroc pe mine :XN

nu imi merge serveru la uni le merge..

Ieri nu am fost acasa sa iau lvl up acum nu merge server :X ahh ce noroc pe mine :X

Stai chill, asa am patit si eu. L-am lasat pe sleep de dimineata si inainte de level up am luat server down... Fain asa, nu?

Stai chill, asa am patit si eu. L-am lasat pe sleep de dimineata si inainte de level up am luat server down... Fain asa, nu?

Da, nici eu n-am luat level azi :)) Macar am luat ieri RP si lvl ala, de am facut 2 dintr-un foc :))

Asta e, maine sper sa fie cu noroc.

Neațaaa.

Presimpt ca nici maine n-ai noroc :P

Presimt că se ia Only de tine.

Știu că după ce o să citească tot postul o să se ia și de mine și va începe cu 'Nu scrie nimic de NG, factionwarn și dă-ți singur 2 puncte de warn și suspend', dar eu chiar trebuie să vă zic ceva..

Acum și doar acum puteți propune o persoană pentru următorul interviu http://forum.b-zone....ne-un-interviu/. Aștept propunerile voastre.

Forța NG!!! Am 250 de puncte la raport (așa..ca să nu zică că nu am zis nimic)

Buna dimineata beieti se pare ca contul meu este posibil spart, o sa vorbesc cu teylo sa verifice sa vad ce sa intamplat aseara dupa ce am iesit. :( Acum sunt pe un cont Prince. incerc sa vorbesc cu admini sa o dau la capat si sa imi recuperez contul. Sper sa o rezolv cat mai repede posibil :( .

Edited by Mr SwaG

Buna dimineata beieti se pare ca contul meu este posibil spart, o sa vorbesc cu teylo sa verifice sa vad ce sa intamplat aseara dupa ce am iesit. :( Acum sunt pe un cont Prince. incerc sa vorbesc cu admini sa o dau la capat si sa imi recuperez contul. Sper sa o rezolv cat mai repede posibil :( .

Postează aici http://forum.b-zone.ro/forum/1457-account-problems/ și te va ajuta Kelton.

Postează aici http://forum.b-zone....count-problems/ și te va ajuta Kelton.

As posta dar nu am poza dinainte cu /stats, si dupa ce sa fac ca imi zice ca nu merge parola? Astept sa intre teylo sa vad ce mai rezolv cu el ca aseara mi-a bagat malware si mia gasit keylogger dat de catre ByAlex dupa skype si numele in joc il ale Alexyno. Am incercat sa dau si recovery password dar cred ca mi-a schimbat si mailu. Daca pun o poza atunci cand am arestat pe cineva ultima cea mai de curand o fi buna?

As posta dar nu am poza dinainte cu /stats, si dupa ce sa fac ca imi zice ca nu merge parola? Astept sa intre teylo sa vad ce mai rezolv cu el ca aseara mi-a bagat malware si mia gasit keylogger dat de catre ByAlex dupa skype si numele in joc il ale Alexyno. Am incercat sa dau si recovery password dar cred ca mi-a schimbat si mailu. Daca pun o poza atunci cand am arestat pe cineva ultima cea mai de curand o fi buna?

Nu are cum să-ți schimbe mail-ul. Mi se pare că este bug și nu vine. Kelton îți poate spune cine ți-a spart contul, se vede pe contul de pe forum că ai ai făcut aplicațiile în facțiuni.

Nu are cum să-ți schimbe mail-ul. Mi se pare că este bug și nu vine. Kelton îți poate spune cine ți-a spart contul, se vede pe contul de pe forum că ai ai făcut aplicațiile în facțiuni.

Pai da am facut aplicatii mai demult in factiuni dar poza recenta nu am si dupa nuj ce poza sa fac. I-am trimis acum PM lui vinnie cu id-ul de skype poate are posibilitatea sa ma ajute si el. Doamne sper sa il rezolv cumva. :(

Neata baieti, intru si eu in joc sa-mi termin raportul.

Neațaaa.

Acum și doar acum puteți propune o persoană pentru următorul interviu http://forum.b-zone....ne-un-interviu/. Aștept propunerile voastre.

Eu propun sa faci un interviu cu tine. Si sa rogi pe altcineva sa faca intrebarile, un om serios si in care ai incredere.

Forța NG!!! Am 250 de puncte la raport (așa..ca să nu zică că nu am zis nimic)

Asta nu trebuia sa spui, sigur o sa fie cineva care va merge in jail si va face 100 puncte azi :)))

El vroia sa se propuna pe el insusi ca intervievator. Nu te-ai prins.

Acum m-am trezit si eu , had a long night. Oficial nu mai fac raportul deci feriti-va ca stau numai cu ochii pe voi. Bafta la puncte !

@, Take my sarcasm detector .

@, Eu sunt ieşit demult la pensie ;)) , unde sunt vremurile când făceam best-uri şi restu.

*App nu am prins nici-un level up zilele astea, ce să fac dacă serverul se menţine 1000/1000, doamne ajută !

Am plecat la somnik, noapte bună all, Melinte vă :*

@, Take my sarcasm detector .

@, Eu sunt ieşit demult la pensie ;)) , unde sunt vremurile când făceam best-uri şi restu.

*App nu am prins nici-un level up zilele astea, ce să fac dacă serverul se menţine 1000/1000, doamne ajută !

Am plecat la somnik, noapte bună all, Melinte vă :*

Cam asa , s-au dus , a fost vara , dar incepe scoala si revenim. Best-uri lasam la cei noi , deja suntem veterani , urmeaza sa iesim la pensie :))

Cam asa , s-au dus , a fost vara , dar incepe scoala si revenim. Best-uri lasam la cei noi , deja suntem veterani , urmeaza sa iesim la pensie :))

Ce best vrei sa faci ma, e prea greu sa faci best la rank 4+, trebuie sa-i prinzi intr-o stare proasta pe cei de rank 2-3 sau sa fie eliminat jailul, altfel ai 1% sanse :))

Ce best vrei sa faci ma, e prea greu sa faci best la rank 4+, trebuie sa-i prinzi intr-o stare proasta pe cei de rank 2-3 sau sa fie eliminat jailul, altfel ai 1% sanse :))

Cam asa , ei bine , noi nu o sa fugim de la scoala sa facem puncte ca Damian. Si totusi , 1022 a fost lejer . Teylo 1021. Poate poate o sa intreaca cineva de la noi recordul odata si odata.

Salutari din Armenia dragi colegi si noi veniti. Sper sa pot reveni in forta zilele astea.

1238145_611347128909906_1850104080_n.jpg

Cam suspecti aia din mijloc cu glugile pe cap. :-? Parca sunt d-aia din diferite secte :)) .

Astazi la ora 15:00 va avea loc un event Protect The VIP! Prezenta nu este obligatorie dar v-as ruga sa veniti in numar cat mai mare. Ne vom strange mai repede cu vreo 10-15 minute in armoury pentru organizare.