Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

La multi ani celor care poarta numele Mihail Si Gavril , sa aveti o zi frumoasa !

Ne vedem in-game.

La multi ani John Mihai

Eu plec la scoala, ne vedem la antrenament, sau dupa el. Salut!

Weeeeeeeeeeeeeek-eeeeeeeend !!!!!!

Mâine seara beau non stop :X:)) am party :))

Hai $@L, uniți spre 400 de puncte =))

Nu știu care-i treaba, mi s-au îmbolnăvit dușmanii azi ... niciunu nu mi-a făcut post :-S Intru în #depresie, gata.

68Q58Sx.jpg

Nick: Nutline

Level: 35.

Sugestia 1: Propun ca membrii din National Guard, sa nu mai fie obligati sa stea la inchisoare, sa duca nu stiu ce jucator sus sa isi ia heal, nu inteleg cu ce il incalzeste pe el ca are viata full atat timp cat el este in celula. Sau chestia cu punish, daca nu vreti sa auziti cum lovesc gratiile, pur si simplu dezactivati sunetul din joc. Ar fi de ajuns sa ramana 1 membru sau 2 din orice departament (inclusiv NG) pentru [/arrest] si in caz ca cineva vrea un avocat.

- Cu ce cred că ajută?: Nu te-ai mai plictisi stand intr-o incapere si tot ceea ce faci este sa le dai de mancare si sa le atragi atentia jucatorilor sa nu loveasca gratiile/colegii. Presupun ca cei din National Guard, mai ales cei de rank 1 se plictisesc stand doar la jail in loc sa mearga dupa "infractori".

Ce-i bă cu propunerea asta ? =)) Noi cum mai facem puncte pt raport ? :))

Edited by pH HaoS

Hey every one, my first comment :) lol

good luck :) to me :)

and cya gingi in game

(re)Welcome sexy gingi

Weeeeeeeeeeeeeek-eeeeeeeend !!!!!!

Mâine seara beau non stop :X:)) am party :))

Hai $@L, uniți spre 400 de puncte =))

Nu știu care-i treaba, mi s-au îmbolnăvit dușmanii azi ... niciunu nu mi-a făcut post :-S Intru în #depresie, gata.

68Q58Sx.jpg

Nick: Nutline

Level: 35.

Sugestia 1: Propun ca membrii din National Guard, sa nu mai fie obligati sa stea la inchisoare, sa duca nu stiu ce jucator sus sa isi ia heal, nu inteleg cu ce il incalzeste pe el ca are viata full atat timp cat el este in celula. Sau chestia cu punish, daca nu vreti sa auziti cum lovesc gratiile, pur si simplu dezactivati sunetul din joc. Ar fi de ajuns sa ramana 1 membru sau 2 din orice departament (inclusiv NG) pentru [/arrest] si in caz ca cineva vrea un avocat.

- Cu ce cred că ajută?: Nu te-ai mai plictisi stand intr-o incapere si tot ceea ce faci este sa le dai de mancare si sa le atragi atentia jucatorilor sa nu loveasca gratiile/colegii. Presupun ca cei din National Guard, mai ales cei de rank 1 se plictisesc stand doar la jail in loc sa mearga dupa "infractori".

Ce-i bă cu propunerea asta ? =)) Noi cum mai facem puncte pt raport ? :))

Nu va fi acceptată, oricum.

Deci nu-ți fă probleme prea mari.

Nu uitam.

Faze speciale de meciul de FIFA 11 dintre mine si JJamaLL :))

http://www.youtube.com/watch?v=cbt9ThxUHeY&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=AALVJibFX4A&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=ahPQt8om--A&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=1oAgpwCqtSM&feature=youtu.be

Prima si ultimele doua sunt golurile mele, p-ale lui JJmaLL nu le-am filmat, oricum, a dat si eu unul jmecher cu Drogba

haideti in jail... ca is singur :))

Singur meriți să stai. Eu am făcut peste 150 de pct la jail săptămâna asta :)) Să mai stea și altul >:P

Mi-am tras Infernus cu hidden verde :)) Sper să-l păstrez.

Mai stau puțin și plec la 3:30. Mai vorbim.

Cya, tomorrow i go to trip annual from school.

back at 14/11

See you

What trip ?

wyZCn6y.jpg

:)):))

Have a nice week.

I`m going to make some damn points for my report. But this week I`m very very very busy. So, no BEST ! :)) ahahhaha !!! I hope you`ll be happy guys !

* v5.4.1* (10.11.2013)

- Scos comanda de tazer.

- Adaugat Pistol pentru membrii departamentelor care va tine locul comenzii de tazer. Tazerul functioneaza exact la fel ca inainte doar ca este declansat de pistol si este indreptat numai catre cel tintit de politist.

- A fost adaugat un chat comun (comanda /tx) pentru cele 3 factiuni de taxi.

- Limita la materiale a fost crescuta de la 8.388.607 la 2.147.483.647.

- Adaugat un sistem automat de rasplatire a jucatorilor. La un anumit numar de jucatori logati (prestabilit la 800 dar putand fi modificat de catre admini) toti cei logati primesc un numar de respect points (prestabilit la 1 dar putand fi modificat de catre admini) si o suma de bani (prestabilita la $5.000 dar putand fi modificata de catre admini).

Ce-ai bă, rupem tot :)) Ne-am tras pistoale cu tazer :)) Dar nu merge server-ul la mine, dar sunt intrati ~300...vreau să văd cum arată noua jucărie :X

Retrag ce-am spus..un eșec total. Fără deagle mă simt mort.

Edited by HaoS

Buna dimineata! Ce faceti ? cum ati dormit in aceasta seara ? eu am dormit aproape excelent pana intr-un moment cand m-a trezit tema la romana, tema care necesita mult timp si trebuie s-o incep de dimineata. Am de facut un studiu de caz destul de mare si cred ca acum este momentul potrivit. Am cea mai mare liniste in casa la aceasta ora :))

Edited by DGS AlexCyo

Buna dimineata! Ce faceti ? cum ati dormit in aceasta seara ? eu am dormit aproape excelent pana intr-un moment cand m-a trezit tema la romana, tema care necesita mult timp si trebuie s-o incep de dimineata. Am de facut un studiu de caz destul de mare si cred ca acum este momentul potrivit. Am cea mai mare liniste in casa la aceasta ora :))

Neatza colegi

pentru o tema sa te trezesti la 05:20 :))

e ceva..

eu am avut numa vise frumoase 18+ :))

am plecat si eu la scoala vorbim mai tarziu, bafta.

Neatza colegi

pentru o tema sa te trezesti la 05:20 :))

e ceva..

eu am avut numa vise frumoase 18+ :))

am plecat si eu la scoala vorbim mai tarziu, bafta.

Ma trezesc, interesul meu este sa am media anuala peste 7 la limba romana, si incerc sa fac toate sarcinile de lucru cat mai bine, in primul rand ca le puncteaza prin puncte si la un test mi-e usor sa-mi ridic nota. Si mai mult decat atat, trebuie sa invat si eu ceva :)). Oricum, m-am oprit acum jumatate de ora, mai las si pe mai tarziu, ca in saptamana asta sunt in practica.