Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Super atitudine aveti toti. Sunt mandra de voi..mai ceva si mati fi dat pe spate :-J

Tu v1sion, ai fost cel mai "tare" :> tiai bagat ... si the end. Good job.

Restu...stati sa ma gandesc. Aveti cumva 2 ani sau mi se pare mie? Sau mai e o posibilitate: sunteti obisnuiti cu jungla si trebuie sa va manifestati asa cum se cuvine :)

Nu e bine, nu e bine deloc.

Super atitudine aveti toti. Sunt mandra de voi..mai ceva si mati fi dat pe spate :-J

Tu v1sion, ai fost cel mai "tare" :> tiai bagat ... si the end. Good job.

Restu...stati sa ma gandesc. Aveti cumva 2 ani sau mi se pare mie? Sau mai e o posibilitate: sunteti obisnuiti cu jungla si trebuie sa va manifestati asa cum se cuvine :)

Nu e bine, nu e bine deloc.

Aaaaa, deci tot eu sunt de vina??

De cate ori le-am zis sa termine, de cand am inceput, "nu mai vorbit" "stop dm"... am avut la cine?...Au fost cativa care m-au ascultat, respect lor. Restu? Tu poti Zana sa tii un antrenament cu asemenea comportament din partea lor?

Daca le dadeam amenda, chiar sa le cer fw.. tot eu eram de vina, si tot eu eram cel rau....

Aaaaa, deci tot eu sunt de vina??

De cate ori le-am zis sa termine, de cand am inceput, "nu mai vorbit" "stop dm"... am avut la cine?...Au fost cativa care m-au ascultat, respect lor. Restu? Tu poti Zana sa tii un antrenament cu asemenea comportament din partea lor?

Daca le dadeam amenda, chiar sa le cer fw.. tot eu eram de vina, si tot eu eram cel rau....

Daca vrei, se poate, doar ca trebuie insistat si perseverat si daca nu ai rabdare o iei degeaba pe acest drum. Daca doriti pot incerca eu sa tin un antrenament si o sa vedeti ca se poate.

@DarkSweet , mai bine asteptam momentul potrivit , nu are rost sa ne pripim , snizel da functia cui stie ca este capabil si cine poate sa tina un antrenament .

Toti ne dorim cate o functie , dar (showtime :!! ) mai bine asteptam ...

@sapty , nu m-ai crezut cand ti-am zis cat de nasol e sa ti un antrenament cu 20 de guri vorbind intruna !? so? un mare delir , de aici incep toate certurile , antrenorul / ajutorul de antrenor incepe sa se enerveze , incep amenintari si tot felu de alte chestii . Mai bine ati inceta si haideti sa facem legea pe strazi .

@ZaNa , ce faci mamica ? Esti nervoasa? Haide in samp sa te relaxez. [-o<

Edited by Eccor

@DarkSweet , mai bine asteptam momentul potrivit , nu are rost sa ne pripim , snizel da functia cui stie ca este capabil si cine poate sa tina un antrenament .

Toti ne dorim cate o functie , dar (showtime :!! ) mai bine asteptam ...

@sapty , nu m-ai crezut cand ti-am zis cat de nasol e sa ti un antrenament cu 20 de guri vorbind intruna !? so? un mare delir , de aici incep toate certurile , antrenorul / ajutorul de antrenor incepe sa se enerveze , incep amenintari si tot felu de alte chestii . Mai bine ati inceta si haideti sa facem legea pe strazi .

@ZaNa , ce faci mamica ? Esti nervoasa? Haide in samp sa te relaxez. [-o<

Eu nu am zis sa ne pripim, am zis doar daca vreti, nu e neaparat sa primesc antrenor sau alta functie, am zis ca daca DORITI as putea sa va antrenez eu.

Daca vrei, se poate, doar ca trebuie insistat si perseverat si daca nu ai rabdare o iei degeaba pe acest drum. Daca doriti pot incerca eu sa tin un antrenament si o sa vedeti ca se poate.

Ce tot zici atata ca tu ai fi bun ca antrenor? De ce tot ceri functia asta? Crezi ca asa bun ai fi.. ?

Azi daca iti ceream FW te suparai!...La fel si alti k puteam da amenda la 50%

Edited by vis1onN

Erai cel care respecta niste reguli, erai cel care facea ceva, devenind astfel, probabil, o persoana care merita sa fie urmata. Renuntand asa, ce ai facut? Iti pot raspunde eu: NIMIC.

Din cate imi aduc aminte quix este antrenor ca si tine. Ce ar fi sa lucrati impreuna? Ar fi mai inteligent si ati putea face ceva.

Exista un regulament, daca cineva nu il respecta VOI TREBUIE SA SANCTIONATI. Mi se pare simplu, tie nu?

Si nu am spus ca tu esti de vina. E vina alora care vin din jungla :)

Nu stiu daca as putea tine cu ei un antrenament. Nu am incercat asa ca nu are rost sa comentez pe subiectu asta.

Ce tot zici atata ca tu ai fi bun ca antrenor? De ce tot ceri functia asta? Crezi ca asa bun ai fi.. ?

Azi daca iti ceream FW te suparai!...La fel si alti k puteam da amenda la 50%

Eu nu am cerut functia, in primul rand eu ti-am dat niste sfaturi, pentru ca vad ca nu te prea descurci fara suparare. Si am zis sa ma lasati sa tin un antrenament ca sa ai un exemplu de urmat pentru ca am peste 9 luni petrecute in mafii si stiu cu ce se mananca un antrenament. Tinand eu antrenamentul aveai niste exercitii de "copiat" si de pus in practica, exerciti utile. Dar vad ca tu ai inteles altfel mesajul meu.

Eu nu am cerut functia, in primul rand eu ti-am dat niste sfaturi, pentru ca vad ca nu te prea descurci fara suparare. Si am zis sa ma lasati sa tin un antrenament ca sa ai un exemplu de urmat pentru ca am peste 9 luni petrecute in mafii si stiu cu ce se mananca un antrenament. Tinand eu antrenamentul aveai niste exercitii de "copiat" si de pus in practica, exerciti utile. Dar vad ca tu ai inteles altfel mesajul meu.

TU NU CERI FUNCTIA?

Cine mi-a trimis sms in joc sa iti dau tie functia?

Ce nu a fost bine la primul exercitiu?

Am vrut sa fac cateva duele sa va intarti in ritm, am vrut sa sun Cuneo sa facem o activtate impreuna, poate atacam pe cineva. Am avut cu cine?..

Serios, chiar asa de bun de crezi?... sa fim seriosi....

Stii ce!.. eu nu ma mai enervez. Eu acum trebuie sa ies sa fac o pauza k ma doare capu.

Voi avea o discutie importanta cu Snizel in seara asta cand revin.

Bafta all, poate va zic Bafta all si il alt topic in aceasta seara..

Pa DarkSweeT, sau scuze!, mai bine zis, CEL MAI EXPERIMENTAT ANTRENOR DE PE SERVER !!!

ON: vi-a placuta antrenamentul? cat am tinut, vi-a placut?

Edited by vis1onN

TU NU CERI FUNCTIA?

Cine mi-a trimis sms in joc sa iti dau tie functia?

Ce nu a fost bine la primul exercitiu?

Am vrut sa fac cateva duele sa va intarti in ritm, am vrut sa sun Cuneo sa facem o activtate impreuna, poate atacam pe cineva. Am avut cu cine?..

Serios, chiar asa de bun de crezi?... sa fim seriosi....

Stii ce!.. eu nu ma mai enervez. Eu acum trebuie sa ies sa fac o pauza k ma doare capu.

Voi avea o discutie importanta cu Snizel in seara asta cand revin.

Bafta all, poate va zic Bafta all si il alt topic in aceasta seara..

Pa DarkSweeT, sau scuze!, mai bine zis, CEL MAI EXPERIMENTAT ANTRENOR DE PE SERVER !!!

ON: vi-a placuta antrenamentul? cat am tinut, vi-a placut?

Omule, nu e vina mea ca tu nu poti accepta niste critici, cand tu nu iti poti controla "elevii" de aici ti se pare ca rezulta ca esti un antrenor bun? Cand a preluat Quix conducerea s-a descurcat mult mai bine ca tine, eu am incerc sa iti dau niste sfaturi si sa te ajut, ba chiar ti-am dat /whisper in joc cu ce ar fi fost bine sa faci. Eu am venit aici sa ajut mafia si sa ma simt bine. Vad ca nu am inceput cu dreptul, dar asta nu e o problema. Si nu ti-am zis sa imi dai mie functie, te-am intrebat daca doresti sa o CEDEZI.

Omule, nu e vina mea ca tu nu poti accepta niste critici, cand tu nu iti poti controla "elevii" de aici ti se pare ca rezulta ca esti un antrenor bun? Cand a preluat Quix conducerea s-a descurcat mult mai bine ca tine, eu am incerc sa iti dau niste sfaturi si sa te ajut, ba chiar ti-am dat /whisper in joc cu ce ar fi fost bine sa faci. Eu am venit aici sa ajut mafia si sa ma simt bine. Vad ca nu am inceput cu dreptul, dar asta nu e o problema. Si nu ti-am zis sa imi dai mie functie, te-am intrebat daca doresti sa o CEDEZI.

Mda SnizeL unde esti ma :))))

Neatza ce faceti lume !

Ai dormit bine?:))

Salutare, back de afara. Ce faceti?

Urat cu cearta asta...

Nu cred ca e nici o cearta, doar ca am clarificat unele lucruri. Daca va deranjeaza prezenta mea, eu pot iesi, nu e nici o problema.

Eu ma bag la TV NB aLL!

Noapte buna. Vezi ca este un film tare pe PRO Cinema, horror.

Daca in mafia aceasta nu exista antrenori buni, respectiv : Giuliano,LoLLiPoP,Florinacyo sau [v1p3r], degeaba.. .

A vorbit liderul din tine?

Mda eu am luat un FW de la quiX :|. LoL

De CAND da Quix FW-uri?

Cand am zis eu ca are dreptul de a da FW?

Nu, singurul din mafia asta cu comanda /factionwarn sunt eu. Da, se poate solicita asta, dar nu impartiti sanctiuni voi... cum va vine voua :-??

Bun, deci am primit o multime de PM-uri, de la 1001 membri. Nu o sa ii raspund fiecaruia, o sa va scriu aici.

In primul rand, NU STIU ce s-a intamplat la antrenament, eu v-am spus de ce plec. Evident, multi dintre voi nici nu au citit, ca sa aiba ocazia sa ma intrebe mai tarziu DE CE NU INTRU.

Habar nu am ce fel de antrenament ati facut, si cine a facut ce la acel antrenament, dar voi afla, si asta nu va dura mult. Nu vreau explicatii pe forum, nu vreau sa imi spuneti cum ca X si Y au facut ceva, apoi X si Y sa vina sa isi spuna parerea despre ce ati zis voi, NU. O sa incerc sa aflu tot ce s-a intamplat la antrenament.

Tot ce v-am cerut a fost jumatate de zi, in jumatatea aia de zi v-am zis ca nu voi putea intra, nu ati putut rezista atat fara cineva care sa va spuna ce si cum trebuie sa faceti? Sunteti salbatici?. Motivul nu era prea complicat, asa ca il putea intelege oricine. Asteptam sa primesc un nou calculator, si sa il inlocuiesc pe cel vechi, care, la urma lui, trebuia pus in locul altui calculator. A trebuit sa instalez si windows pe unul. A trebuit sa schimb cateva componente in ele, chestiile astea adunate mi-au luat destul de multe ore din zi. Am terminat acum aproximativ doua ore. Da, nu am intrat inca pe SA:MP, nici macar nu am SA:MP aici (acum downloadez GTA S.A., apoi voi instala SA:MP, si voi intra sa vad care e problema).

Din ce ati discutat, nu am inteles prea mare lucru, decat ca toti sunteti nervosi, dar nu ati spus pe cine. O sa vad asta. Nu imi place deloc ca va lipseste respectul, respectul pentru ceilalti colegi, unii dintre voi au impresia ca doar ei s-au straduit sa intre in factiune, sau ca ei sunt mai presus decat ceilalti colegi. O sa va arat ca nu e asa, o sa va mai arat ca nu a fost o decizie asa de buna, aceea de a nu asculta de antrenor, si de a deranja antrenamentul. In concluzie, cei care s-au "distrat" la antrenament, isi pot face bagajele.

Ne vedem pe server, in scurt timp, sper.

P.S. Daca nu va convine ca antrenorul e 'ala', si nu 'celalalt', sau ca mafia face 'asa', si nu 'asa', sunteti liberi sa plecati... nu doar liberi, chiar va recomand asta.