Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Ma bucur ca am fost colegi, chiar daca nu prea ne-am cunoscut prea cunoscut :), eh bafta.

@@South Blacky07, Felicitari fa, sper sa il tii mult, apropo sper sa nu ti se urce functia la cap.

Neata, nu mai am somn.. Hristos.

@Asqwe iti multumesc ca m-ai ajutat sa ajung din nou la acest nivel. Imi pare rau ca ai lasat liderul ... doar din cauza ta am mai jucat in ultimele saptamanii. Mult succes in tot si ''toate'' :)) . Felicitari Blacky, dupa ce treci de primele 2 saptamanii o sa fie mai lejer :))

PS: E posibil sa nu ajung la war-uri azi ... trebuie sa-mi rezolv o problema la banca si tata inca doarme :))

Edited by Michael.

Asqwe iti multumesc ca mi-ai fost sublider, sper sa ne revedem din toate factiunile in care am fost aici m-am simtit cel mai bine si aici imi doresc sa obtin cel mai mare rank.

Zync bine ai venit sper sa fii un sublider la fel de bun ca scrappy

BLacky felicitari, sper sa fii un lider la fel de bun ca asqwe si sa nu fi un lider server (ciccio) care sanctioneaza orice foarte grav.

Bafta all , eu unu numai stau sa ma enervez cu astia din mafiile adverse.

Si mai ales cu cops astia , vin la war-uri sa intervina si se mira dupa de ce ii injura mafiile de neamuri.

Am postat evidenta de war de astazi : http://forum.b-zone.ro/topic/140687-verdant-family-evidenta-waruri-war-logs/page-68#entry3298617

Slab..slab slab slab....prea multi membrii inactivi, da' nu e nimic, sunt destui civili care doresc sa se alature unei factiuni. O curatenie de vara e bine venita.

Nu uitati sa va postati evidentele cu materialele cei care sunteti arm dealeri...adica toti, deoarece snipers a dat 'wipe' tuturor asasinilor din cauza inactivitatii...drept urmare astept 38 de rapoarte. Cum am spus cine nu are 50.000 materiale folosite primeste AV...la 2 AV=> FW.

Nu accept scuze, nu conteaza ca v-a murit pisica...ca ati uitat sa faceti ss...sau alte motive de genul, e vacanta...2 ore pe zi puteti sa acordati jocului. Nimeni nu va cere sa intrati mai mult...decat 2 ore.

Prea multe discutii, prea mult dezinteres fata de mafie. Efectiv va bateti joc, o sa-mi bat si eu joc de voi dandu-va FW, sa vad daca va place.

Topic Closed pana la sedinta.

Salut, azi nu prea am avut net pana la 14:00 :)), dupa am jucat numai LOL si am iesit p`afara.. Scade chefu de samp dar asta nu inseamna ca nu mai intru la waruri :)). Vorbim maine sau mai tarziu.

Neata tuturor, cred ca asta este primul meu post aici, am fost in underground pana acum.

Maine tătă lumea la war, ca nu mai merge, ramanem iar in funduletu gol..ce facem aicea?

@RENKO Robertooo Laic Ă Bo$$

Bun, deci azi (14.07.2014) si 10 zile de acum inainte, la waruri nu vom avea lider online, insa asta nu inseamna ca nu vom avea atac, si nu vom avea waruri. Incepand de saptamana asta, luam masuri si atunci cand nu avem war, facem antrenament. Daca avem un gol de 30 de minute, o ora intre 2 waruri, facem duele la HQ, paintball si alte lucruri interactive care sa va creasca skill-ul la arme. Cine nu va fi activ (AVIZ CELOR DE RANK 1 SI 2) va primi FW, fara discutii.

ATENTIE ! Prezenta la war incepe de la 200 de secunde petrecute pe turf, cine face sub, va fi considerat absent de la acel war.

Noapte buna !