Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

PREZENTA MAXIMA LA WAR, NU VREAU INVOIRI FACUTE!

WAR:

1Market LS -Attack

2:Verdant 1 LS - Defender.

3: Civilian Spawn LS - Deffender.

Maine, 10.03.2015, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WAR !

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati !

O sa fac EVIDENTA WAR iar cine nu vine o sa fie SANCTIONAT!

PREZENTA MAXIMA SI FARA INVOIRI!

Salutare salutare,tocmai am venit de la liceu (defapt de o ora sunt acasa) si voiam sa va salut. Meanwhile,aruncati un ochi pe aceasta propunere,poate v-ar interesa .Eu zic ca s-ar merita. http://forum.b-zone.ro/topic/261619-propunere-pentru-detinuti-agentie-loto-vehswitch-new-rob-mode/ On topic : Avem war cu VTB,nu cred ca e greu,sa vedem cum facem defensurile. E destul de greu tinand cont ca GSB sunt acuma 41 .Trebuie sa ne strangem mai repede fortele.

Edited by PresuPusu S4F

Salutare salutare,tocmai am venit de la liceu (defapt de o ora sunt acasa) si voiam sa va salut. Meanwhile,aruncati un ochi pe aceasta propunere,poate v-ar interesa .Eu zic ca s-ar merita. http://forum.b-zone.ro/topic/261619-propunere-pentru-detinuti-agentie-loto-vehswitch-new-rob-mode/ On topic : Avem war cu VTB,nu cred ca e greu,sa vedem cum facem defensurile. E destul de greu tinand cont ca GSB sunt acuma 41 .Trebuie sa ne strangem mai repede fortele.

Ti am zis sa nu ti dai demisia acm ai de castigat ai vzt daca asculti de mn ? :))

WAR:

1: Marina LS - Attack

2: Richman LS - Attack

3: MARKET LS - Deffender.

4. Verdant 1 LS- Deffender

Maine, 11.03.2015, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WAR !

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati !

Logo3.png

WAR:

1: Car Rent LS - Attack.

2: Marina LS - Defender.

3: Market LS- Defender.

Maine, 12.03.2015, la ora 20:15 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WAR !

Edited by South TanTu

, fratele meu :)) asta e un model de prezentare, ca un afis. Nu l-am pus .png (sa nu se vada negru ala de pe spate care se vede urat) tocmai sa nu-l foloseasca nimeni. Ti-am cerut parere nu sfaturi de lucru, ca eu stiu prea bine ce-am de facut daca vrei tu sa-l pui pentru factiune.

, fratele meu :)) asta e un model de prezentare, ca un afis. Nu l-am pus .png (sa nu se vada negru ala de pe spate care se vede urat) tocmai sa nu-l foloseasca nimeni. Ti-am cerut parere nu sfaturi de lucru, ca eu stiu prea bine ce-am de facut daca vrei tu sa-l pui pentru factiune.

Aham , ma gandeam eu ca gandesti :)) E frumos mie unul imi place

Logo3.png

WAR:

1: Airport 1LS - Attack.

2: Bank LS - Attack.

3: Car Rent LS- Defender.

4.Market LS- Deffender.

Maine,

13.03.2015, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WAR !

DIN 33 DE OAMENI DACA NU O SA FIM MINIM 25-27 PE TURF O SA AM GRIJA CA EU SA FAC EVIDENTA SI SA FITI SANCTIONATI!

Edited by ILIVESEF