Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, eu sunt noul vostru coleg [ Spikezor[] ] Sper sa ne intelegem bine si facem o treaba buna, azi la war am avut 3-5 .. nu am putut face scor mai bun, am pierdut turfu la 0... au fost vreo 30 on GSB, noi 15 din care 10 pe turf... @Denysu eu zic sa sanctionezi, de azi incolo.. cine lipseste sau face mult - fw sau av sau amenzi pe ei, dar amenzi, nu de 1k-2k, de 10-15k. asa ii inveti minte.

Silviuuu Am sosit. :) Edited by Alex Mafya

Alex Mafya welcome in primul rand

In al doilea rand abea ai intrat si iti dai cu părerea?:)))

Calm fraTe stie Denysu mai bine ce face

Eu de exemplu am avut doar scor cu +sau = de cand am intrat ;)

S-a întâmplat azi ceva grav si chiar nu am putut intra la war cu toate ca as fi vrut... se mai întâmplă sa ai si probleme in familie de acum gata o sa fiu sancționat? am facut invoire dacă chiar asa trebuie o sa primesc sancțiunea fara comentarii :)

Salutare

Welcome Colors!

Am avut ceva probleme zilele astea si nu prea am putut intra, din cate vad rifa incepe sa rupa ls-ul..

Rifa nu este o mafie asa de buna doar ca nu are cu cine sa se bata, ei sunt mereu 35+ iar mafiile din ls 10 :))

Ne auzim in game :*

xRoYaLex Nu imi dau cu parerea, dar ... am fost prin multe mafii, chiar nu iti dai seama... si aici e cam dezastru, nu vine nimeni la war, infine.. stie vialpando ce face.

Salut Verdant, acm am ajuns de la scoala, ce faceti ?

Silviuuu Ne auzim in game. check Skype.

Salutare tuturor! Vreau sa va anunt ca pana pe data de 19.05.2015 am inactivitate, o sa mai intru in game, dar vreau sa-l ascultati si sa-l respectati pe Dookid. Have fun!

Salut , bafta boss , te asteptam cat mai repede :D

Salutare tuturor! Vreau sa va anunt ca pana pe data de 19.05.2015 am inactivitate, o sa mai intru in game, dar vreau sa-l ascultati si sa-l respectati pe Dookid. Have fun!

Salutare

Sport la munca, Dookid a fost/este si va fii respectat :D

Ne mai auzim prin game baieti :*

Vine un membru pleca 5, imi place cum sta treaba aci`...

Momentan este o perioada mai grea dar cu siguranta ne vom reveni

Membri vin si pleaca, nu e ceva nou

V-am pupat :*

Salutare, baieti! Va dau un sfat, puneti mana si invatati ca sa nu ajungeti in situatia mea. De aproape 2 saptamani fac variante si chestii si stau stresat ca raman corigent la mate. Inca o data, invatati ca, daca nu invatati, dupa o sa regretati, va zic din experienta. PS: Imi vine sa turbez, am numai variante de BAC in cap :( .

Edited by South Denysu

Salutare, baieti! Va dau un sfat, puneti mana si invatati ca sa nu ajungeti in situatia mea. De aproape 2 saptamani fac variante si chestii si stau stresat ca raman corigent la mate. Inca o data, invatati ca, daca nu invatati, dupa o sa regretati, va zic din experienta. PS: Imi vine sa turbez, am numai variante de BAC in cap :( .

Salutare

Daca erai atent de la inceput nu mai erai asa stresat :D

Ne auzim in game