Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pe data de 21.06.2016, gangul Verdant Family, condus de liderul [AIM]Nowerbach si subliderii [AIM]pHeNOMz0r& TiG3R.xD[ZEW], a reusit sa cucereasca pentru a patra oara orasul Los Santos.

Membri care au ajutat la realizarea acestui lucru sunt:

Capo Crimini: [AIM]Nowerbach

Consigliere (6): [AIM]Cokemeister, [AIMColors.eXe, [AIMpHeNOMz0r, TiG3R.xD[ZEW], LuNg[ZEW], smooKING.

Sgarrista (3): Dem[O]nGTA, Evolution, EvilSeph., Sr.Luci, DenisXd.

Soldato (2): RowE., TheDarkLordB1, ups.pro, StiLLeR, DeNis, Mr0ne [RoCkeT.], SniPeRS,DariusOwn.

Picciotto (1): azmu, Finn[Legend], aCsU, Gunner, KayDeN, PandaHere [AleeeX.], VenomOwn [AleeeX.], Slay [AleeeX.], Fireburn, RoLLs., NigHtDeaD., Spx111, SeKKKy.RK, Dereck.BELEAUA, ESQUIRe, IONUTz. [KiKi.], NewLife, sNrobert [Lucke.], CombaTer. [[ZEW]LucK.], peaceful, MAX.SiLENT.

TTgIhBU.png

GMxkTOs.png

@, Mama, l-o banat pe .Robert <3

Imi facusem 232322324354656 de nervi aseara.

Si Mr.Accenttgow ala rupe codu, am jucat slab tare aseara.

Pfoa avem wars de la 21:00 la 22:00 era mai smk daca aveam de la 20:00 la 21:00

Pe data de 21.06.2016, gangul Verdant Family, condus de liderul [AIM]Nowerbach si subliderii [AIM]pHeNOMz0r & TiG3R.xD[ZEW], a reusit sa cucereasca pentru a patra oara orasul Los Santos.

Membrii care au ajutat la realizarea acestui lucru sunt:

Capo Crimini: Nowerbach

Consigliere (6): Cokemeister, Colors.eXe, pHeNOMz0r, TiG3R.xD, LuNg, smooKING.

Sgarrista (3): Dem[O]nGTA, Evolution, EvilSeph., Sr.Luci, DenisXd

Soldato (2): RowE., TheDarkLordB1, ups.pro, StiLLeR, DeNis, Mr0ne [RoCkeT.], SniPeRS, DariusOwn, RoLLs., sNrobert [Lucke.], NigHtDeaD., KayDeN, PandaHere/VenomOwn/Slay [AleeeX.]

Picciotto (1): azmu, Finn[Legend], aCsU, Gunner, Fireburn, Spx111, SeKKKy.RK, Dereck.BELEAUA, ESQUIRe, IONUTz. [KiKi.], NewLife, CombaTer. [[ZEW]LucK.], peaceful, MAX.SiLENT, LuckyLucianoSILENT

Ai uitat sa-l pui pe vara-meu LuckyLuciano acolo, am editat eu in quote cum ar fi trebuit. Era lista facuta de dinainte si unii luasera rank up intre timp. :)

+ Multumiri speciale: Shawy, BeyondOwn, JORik., PhaXSilent, Jilkas, dbkalyy, RobertoKiNG, PRINTU.BELEAUA, SebZEW.

Edited by AIM pHeNOMz0r

Ai uitat sa-l pui pe vara-meu LuckyLuciano acolo, am editat eu in quote cum ar fi trebuit. Era lista facuta de dinainte si unii luasera rank up intre timp. :)

+ Multumiri speciale: Shawy, BeyondOwn, JORik., PhaXSilent, Jilkas, dbkalyy, RobertoKiNG, PRINTU.BELEAUA, SebZEW.

Mă bucur că v-am ajutat acolo cât de cât, sper să mai facem echipă în viitor :* pwp la toți verii, finii, naşii :))

Am mai ramas doar 26 din pacate, sper sa ne revenim cat de curand si sa reusim sa mentinem macar jumatate din LS, adica jumatate din munca noastra.

Incepeti sa dati AD-uri ca recrutam, treaba devine tot mai urata.

Felicitari Dem[O]NGTA pentru rank, sper sa faci treaba si sa ma convingi ca n-am facut o greseala promovandu-te.

Edited by AIM Nowerbach

Cam asta a fost si treaba mea cu acest joc. Imi pare cel mai rau de toti prietenii pe care i-am facut aici, mai ales cei din clan dar si din factiune. Chiar daca au foat mici conflicte, conteaza ca am reusit cu totii sa cucerim LS-ul. Chiar imi pare rau ca s-a luat asa nasoala decizie incat sa fiu dat afara cu 3/3 pentru ca am scris la war: "cum pula?". Nu cred. Ma rog, au fost 2 ani de joc foarte faini, spor cu tot ceea ce veti face si poate o sa ne mai auzim noi intr-o buna zi, dupa examene, sa intru si sa scap de FP-uri. Mersi pentru ajutorul dat si succes in viata!

#LSNegru21.06.2016. Love you, guys! :*

Pierduram war-ul cu VTB astazi dar nu e nici o problema .

Lasa ca incheiem contract cu BGS sa intervina in forta ca pe National Arena .

Asa se intervine , nu cum fac celelalte firme de securitate :

iMjAfV0.jpg

q7T1mfZ.jpg

Iauzal si pe asta :))

WyZbKlV.png

Edited by SniPeRS

Pierduram war-ul cu VTB astazi dar nu e nici o problema .

Lasa ca incheiem contract cu BGS sa intervina in forta ca pe National Arena .

Asa se intervine , nu cum fac celelalte firme de securitate :

iMjAfV0.jpg

q7T1mfZ.jpg

Iauzal si pe asta :))

WyZbKlV.png

de maine te astept la war, neaparat

@@SniPeRS, Pai asa intervin aia bazati, nu ca tine slaganogi.Ca te bat suporterii cu tot cu telescopu-n mana =))

Neata ba, puneti statusuri ca rectrutam, trebuie sa ne revenim neaparat.

Din 27 care suntem in factiune macar 20-25 sa venim la war si mai dovedim.