Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@ plodule, daca nu retragi reclamatia pe care i-ai facut-o lui Kross, o sa-ti sara tot gangul TTB in cap de saptamana viitoare. Gandeste-te bine ;)

Gandeste cate reclamatii puteam sa va facem cand cand aveti war pe HQ si abuzati incontinuu, dar am zis sa fim baieti finuti.

Nu retragi, o sa fim baieti ai dreacu' de acum.

Road nu e nevoie sa inchizi topicul, e simplu sa dai un simplu report si o sa rezolve admini.

Felicitari baieti pentru zonele adunate pana acm, inca putin si ajungem acolo unde ne este locu.

Cu stima si respect Silvester :*

Speranta moare ultima cica.

Salutare verilor, care mai este viata voastra? Cum a fost aceasta minunata zi de sambata pentru fiecare?

Cand am pus post-ul ala am intrat in casa, am facut repede vreo 3-4 jocuri de poker pe bani, pe vreo 2 lei fiecare, am ajuns dracu' falit, eu ma gandeam ca-mi fac bani sa ies in club fara sa-i cer mamei prea multi, dar se pare ca nu. :)))

@, Bai, nu cred ca se supara atat timp cat nu mori dq pe acolo sau te droghezi, deci no problem man.

Nu se supara, doar c-o baga p-aia cu "esti prost daca pierzi banii" sau "nu mananci deseara", cu toate ca eu stiu sa-mi incalzesc singur o pizza de la Edenia :)))