Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Re aLL back de la scoala :)

Ciaw allz.

Am plecat la scoala.

Azi, ultima teza, la chimie :-S.

Dupa asta, scaaaap.

Ne vedem diseara.

Bafta la teza

Salutare , back de la scoala :) Vb diseara . nu uitati de antrenamente . Cine nu e prezent Amenda 100.000$ Si daca nu o platesti desigur Fw. Bafta. :-bd

Crocoo Am o idee...ai vazut cum toatee mafiile au peste 20 de membrii on mereu hai sa marim si noi mafia noastra sa fim cei mai bun mai buni...hai sa Le Demonstram la toti playeri ca suntem o mafie serioasa si activa si sa Aratam Ca suntem condusi cu adevarat de Don : Dj.Croco si Van E doar o parere daca verti sa ma ascultatii si pe mine si cred ca o sa fie bine

Edited by catalinho09

Daca nu ai vazut aplicatiile sunt deschise non-stop (aplicatiile noastre si cazinou ce mai e non-stop :)) )

Recrutam cei mai buni playeri , nu ii luam pe toti incepatori doar ca sa umplem mafia!

Daca la 21:00 nu este cineva care sa tina "Activitatiile" , Norby si (sau) ChrisBrown vor/va tine un antrenament neoficial , dar important

Edited by Ultras Dinamo

am si eu o intrebare ma scuzati ca postez aici dar am fost acceptat in mafie cu cine trebuie sa dau testele ca de vaN nu prea dau!Multumesc astept un pm cu cel care dau testele sa ne intalnim in joc maine dupa ora 3

am si eu o intrebare ma scuzati ca postez aici dar am fost acceptat in mafie cu cine trebuie sa dau testele ca de vaN nu prea dau!Multumesc astept un pm cu cel care dau testele sa ne intalnim in joc maine dupa ora 3

Testele le dai cu Dj.Croco, nu inteleg de ce postezi aici daca nu esti inca membru The Tattaglia Family. Intrebarea asta o puteai pune unui membru din aceasta factiune. Ai grija.