Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nb colegi ! (celor care au plecat la somn)

Eu mai astept...poate se redeschide sv ca sa-mi pot continua activitatea (Mats)

Nustiu,chiar nu inteleg ce are sv asta de tot pica...

In ultima vreme serverul pica din cauza flood-ului.

Daca ati vazut au fost si problemele cu baza de date.

Au fost niste flood-uri si vor fi in continuare.. cineva uraste aceasta comunitate si vrea sa o dea jos.

Ar trebui luate niste masuri foarte importante caci nu se mai poate asa.

Serverul pica in fiecare seara cand ar trebui sa fie cei mai multi jucatori online.

Deja devine o obisnuinta sa pice serverul de 3-4 ori minim pe zi. Numai e nici-o surpriza.

Nu cred ce floodul este motivul pentru care pica serverul, nu s-a anuntat nimic. Cred ca Bobo sau/si ceilalti membrii ai staff-ului luau deja ceva masuri impotriva acestor probleme.

Oricum, ramanem sa rezistam si sa persistam cu jocul in conditiile astea, nu ai ce sa faci.

Noapte buna tuturor, ne auzim maine.

Salut. Am observat ca majoritatea posturilor sunt pe tema: Neata,salut,noapte buna si de ce pica serverul. Haideti sa ne orientam spre alta tema de discutie, nu de alta dar sa nu accentueze faptul ca intram la discutii doar sa salutam si sa plecam. Voi incerca sa dezvolt un anumit subiect si pe urma voi sa-l comentati, ca sa avem o activitate in cadrul topicului acesta mai bine pusa la punct.

Ce spuneti despre gaming? Acum de curand (mai exact prin martie) va aparea si jocul Mass Effect 3,cel mai asteptat Mass Effect din toata triologia. Jocul dupa parerea mea are o grafica beton si un storyline foarte dragut. Imbina combatul armelor de foc cu fighturile om la om, ceea ce este mai mult decat perfect la un joc.

Ce parere aveti voi despre joc si care-i jocul vostru favorit all-time?

Hai sa vorbim si despre altceva. :) Va astept cu posturi.

Edited by HSeekeR