Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In Primul rand tzin sa precizez si sa urez un Sincer La Multi Ani fetelor din familie Si sa fiti iubite:* in al 2-lea rand tzin sa ii felicit pe cei ce au intrat in familie si tot odata sa ramana cat mai mult posibil alaturi de noi si nu in ultimul rand Va doresc O seara Frumoasa Tuturor Va Pwpa HofyMan :))

Edited by HofyMan

Neatza Tattaglia, la multi ani fetelor :*@};- .Ne vedem dupa ora 13:00

P.S : Nu uitati astazi de la ora 17:30 Avem Targ .

Stie cineva ceva de Cocolino?? Daca da anuntatil pana la ora 16:00 sau il voi scoate din factiune.

Edited by NoRb3rT

Neatsa Tuturor Si La Multi Ani Fetelor !! >:D<<'> Norby Din cate am vazut coco a luat ban odata cu mine cand a fost faza cu /report eu luasem permanent si el a luat pe 5 zile !! atat iti pot spune deaorece dupa ce am luat ban am reintrat sa vad pe ce perioada este si imi aparea sus Cocolino banat pe 5 zile!

Edited by HofyMan

Am inteles, mi-a spus si LeaDea ca a luat ban pe 5 zile si din cate ati spus astazi expira. Multumesc ptr informare daca astazi nu revine dupa unban il voi scoate :)

P.S : Am sa rog toti membri sa dea cu vederea pe la "regulament | news & info" Daca apar reguli noi sau update-uri voi nota la sfarsit cu " * ". Multumesc.

Edited by NoRb3rT

Neatza la toata lumea!

La multi ani tuturor fetelor de 8 martie sa aveti o zi cat mai frumoasa ! :)>-

Edited by sebynt