Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A trecut ceva vreme de cand n-am postat la discutii ,deoarece nu prea trec pe aici. Am auzit ca la antrenamente "n-ati incaput" in HQ =;

Glumesc,glumesc. Noapte buna :*

A trecut ceva vreme de cand n-am postat la discutii ,deoarece nu prea trec pe aici. Am auzit ca la antrenamente "n-ati incaput" in HQ =;

Glumesc,glumesc. Noapte buna :*

:))) eram multi tare ... mefx a avut nevoie de ajutoare:)) ... Nb Dragilor mîine e o noua zi :* Bun Venit Andreey sper sa ne înțelege!

Salutare baieti, se pare ca si-a revenit forumul. :X

Seara buna baieti!Am vrut sa va arat niste poze funny de la antrenamentul de azi si de saptamana asta!Sper sa va placa(Mai ales aia cu Brunetta) :))))

http://imgur.com/a/MH5Qc#gBq3e

Super pozele Alcolus, dar cea mai tare e cea cu Brunetta. Si cand ma gandeam ca poarta si ea ceva mai rafinat, cu albi si ea. :))

Noapte buna baieti, v-am salutat. :-H

Sunteti obligati sa verificati toti Topicul The Tattaglia Family - Prezenta Antrenament/Sedinta / Log Activity. S-a postat prezenta de la antrenament,asa cum se va proceda de acum inainte! Antrenamentele nu mai sunt o joaca si prezenta este obligatorie si evidentiata,si asa suntem praf la unele lucruri. Noapte buna Tattaglia!

Am o intrebare nenea daca forumu a fost picat pana acum ce e vina mea ca nu am putut face cerere de invoire ? :) De ce primesc absenta

Ti-am explicat,cand te intereseaza cu adevarat o chestiune te interesezi de ea. Gen : intreb un coleg,il rog sa-i comunice lui NoWay/Mefx/carter/Marius ca nu pot ajunge. (Cum au mai fost 2,3 cereri) Da stii care e problema,pe unii dintre voi nu prea va intereseaza ce se intampla,si cand da-ti de prezente si de ce e mai greu,va retrageti. Daca chiar sustii ca umblii la activitati si faci invoiri,nu ar trebuii sa ai probleme pentru ca av. se sterge daca nu lipsesti nemotivat in continuare.

Cu riscul sa-mi fac multi DUSMANI in factiune o sa stau pe capul unora doar pentru a face membrii sa inteleaga ca seriozitatea este BAZA factiunii si doar asa o sa crestem . Nu-mi da Quote,te rog. O sa purtam o discutie in 3,eu,tu si Carter.

Odata ce imi dai tu quote nu e normal sa revin si eu cu 1 ?

Tu trebuie sa intelegi ca sunt de 2 luni aproape in factiune si am fost prezent mereu;) Daca forumul a fost picat nu e vina mea poti sa te iei de kelton/mastertrap nu e vina mea ca nu am putut face cerere de invoire eu doar asa stiam ca ma pot invoi, Normal ca imi fac probleme pentru un av e o pata neagra de cand sunt in tattaglia macar daca era luat pe merit, dar nu e vina mea ca a fost picat forumu.

@ daca nu ma interesa aceasta factiune eram iesit de mult vorbesti fara a stii ceea ce vorbesti. Cred ca este normal sa purtam o discutie.

Noapte buna e deja 2:10

Edited by oldKiD