Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am o mica problema cu sa;mpul .

Intru in samp , dau connect , imi intra in joc , se incarca bara , iar dupa cand se conecteaza la ip , nu imi apare chestia aia unde scriu parola.

Stie cineva ce as putea face?

Am reinstalat Sa;mpul si GTA San andreas din nou . Tot nu merge.

Am o mica problema cu sa;mpul .

Intru in samp , dau connect , imi intra in joc , se incarca bara , iar dupa cand se conecteaza la ip , nu imi apare chestia aia unde scriu parola.

Stie cineva ce as putea face?

Am reinstalat Sa;mpul si GTA San andreas din nou . Tot nu merge.

cere ajutor la support.

Colegi eu ma bag la un film si dupa la somn mîine am 3 h. Nb Tattaglia.

Edited by MrChr1s

Neata Barosanii mei!!!La multi ani tuturor !La multi ani ROMANIA!!!! :*:*:* Va urez tuturor multa sanatate in viata si mult noroc iar ca urare de "nolifer" =))) 10 infernusuri la fiecare si sa aveti bug precum colegu' nostru cu 5 case de'a lu kaiac !! O dedicatie in principal pentru Mr_pr0 (tara moare si baba se piaptana By:Mefx =))))) ) si AndreeY :*

Adevarat!!!! Ne vedem pe SA'MP baaaa!!! :*:*:*

Neata Barosanii mei!!!La multi ani tuturor !La multi ani ROMANIA!!!! Va urez tuturor multa sanatate in viata si mult noroc iar ca urare de "nolifer" ) 10 infernusuri la fiecare si sa aveti bug precum colegu' nostru cu 5 case de'a lu kaiac !! O dedicatie in principal pentru Mr_pr0 (tara moare si baba se piaptana By:Mefx =))))) ) si AndreeY! Ne vedem pe SA'MP baaaa!!! :*

Ba ,tu esti normal? =)) Dek el ce piesa pune,hai ca iti dau un +,ca tot o ascult de 2 zile intruna.

Edited by NoWay25