Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Seara all,vreau sa il salut pe fostul nostru coleg mr_pr0,iti urez succes pe mai departe,sa fi sanatos fiindca asta e cel mai important si sper sa ne vedem pe viitor,poate cine stie..tot in Tattaglia.Mi-a facut placere si imi va face mereu cu playeri ca tine!;) Salut si respect!

Da luati ba de aici ca n'aveti servici!!! =))) http://postimage.org/image/i6bbm59xv/ si varianta audio:

Vaii vaii vaii!!! :)))))))))))))))))) felicitari fotografului,ia gata ne vedem in game!!! :*

Seara all,vreau sa il salut pe fostul nostru coleg mr_pr0,iti urez succes pe mai departe,sa fi sanatos fiindca asta e cel mai important si sper sa ne vedem pe viitor,poate cine stie..tot in Tattaglia.Mi-a facut placere si imi va face mereu cu playeri ca tine! ;) Salut si respect!

Da luati ba de aici ca n'aveti servici!!! =))) http://postimage.org/image/i6bbm59xv/ si varianta audio:vaii vaii!!! :)))))))))))))))))) felicitari fotografului,ia gata ne vedem in game!!! :*

Ia de-aci ca n-ai sarvici. Hopa-daladai. Esti nebun ma =))), ce recitam eu melodia asta la scoala aiaiai. Hai ca ies si eu, noapte buna. Ia-deaici ca n-ai sarviici,Sandu Ciorba e pe-aici.

Seara all,vreau sa il salut pe fostul nostru coleg mr_pr0,iti urez succes pe mai departe,sa fi sanatos fiindca asta e cel mai important si sper sa ne vedem pe viitor,poate cine stie..tot in Tattaglia.Mi-a facut placere si imi va face mereu cu playeri ca tine! ;) Salut si respect!

Da luati ba de aici ca n'aveti servici!!! =))) http://postimage.org/image/i6bbm59xv/ si varianta audio:vaii vaii!!! :)))))))))))))))))) felicitari fotografului,ia gata ne vedem in game!!! :*

Eu v-am zis ca e nebun,ce sa facem...il tratam cumva.Hai,noapte buna.

Salutare!

La Revedere Tattaglia Family mi-a facut o deosebita placere da a fi coleg cu voi,o echipa de nota 10 care isi stie lungu nasului si la nevoie sare pentru tine.Dar se pare ca liderul lasa de dorit,pacat Tattaglia Family o mafie renumita din Ls ,cand dadeai /turfs era culoarea familiei,dar acum cu liderul actual nici macar hq-ul nu il mai detinem.Imi pare foarte rau aveam asa un drag de aceasta factiune,dar din pacate liderul nu este cine pare a fi;unu la mana este prea dependent de functie,nu are un vocabular adecvat unui lider,iar trei la mana nu se da trup si suflet acestei familii.Va doresc numa bine,sanatate si sa cuceri-ti ca pe vremuri tot Ls-ul,cu sau fara lider,va multumesc pentru dragostea cu care m-ati primit(NoWay25,Alcolus,Mr.Chrys,Custom,Ellusion, Anndrey si multi alti, ati fost si ve-ti ramane o echipa de nota 10!) Imi cer scuze pentru postarea in topicul Tattaglia Family nefind membru , dar aveam ceva ce ma apasa pe suflet!

Cat despre tine nu pot sa spun decat sa iti faci o viata reala si sa nu mai traiesti in joc :) cum poti sa spui "nu se da trup si suflet acestei familii" omule asta-i un joc :) si in + nu suntem obsedati de /turfs WAR WAR DM DM . . .Si mai ales daca aveam cu cine sa dam war te asigur ca dadeam si daca stiati sa ascultati sfaturile care le primeati de la noi insa voi faceati de capul vostru la WAR.Bafta mai departe :)

Edited by RzRMariuS

Noapte Buna Tattaglia .. Ma bag în pat am răcit puțin , abia aștept ziua de mîine poate facem ceva nou la antrenament.

Va place semnatura mea ? ...:::~Smoking~::::.... :))

Edited by MrChr1s

Salutare baieti, ce mai faceti? nu am net, si acum sunt la T.I.C, am chemat sa vina azi de la RomTelecom sa vada care e problema, sper sa se rezolve. Bafta :*:-H