Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

OoOoOo La Multi Ani Carterrrr :* Sa traiesti !

Si ce mai faceti ? :) care vine la un cs ?

Hai ca intru si eu sa-ti dau niste lectii :)

P.S Hoo, lasa-ma cu PMu' tau, ti-am spus ca-ti dau lectii fara plata.

Edited by ChrisScott

Hai ca intru si eu sa-ti dau niste lectii :)

P.S Hoo, lasa-ma cu PMu' tau, ti-am spus ca-ti dau lectii fara plata.

Nu ti-am dat niciun PM :)) Acuma mi-am terminat prajitura :X Hai pe skype sa vb =))

Edited by BTD MoNNsTeR

Na'seara la mafiotii mei!! :* Acum inainte de war..am si eu de facut niste dedicatii.Nu am mai facut de mult timp iar pe voi asa v-am obisnuit...ma rog,pe unii.Am stat,am stat si uite ce am gasit..Asta cu specialitate pentru NoWay25 mafiotu nostru,smecher de smecher mafiot =)).Acum fiind PUTIN mai seriosi ma bucur ba ca nu ai plecat si ca esti inca printre noi,asa ca ia de'aci :

:*.. poate cine stie..dam si o bauta pe "creatia" asta :)).Nu am terminat..as mai avea una pentru colegutu nostru aNNakin :*(my life) Nustiu ce a facut..dar a fost cam inactiv si vreau sa il pedepsesc,dar in seara asta il iert si il pedepsesc doar cu o dedicatie si expre cu o amenda din partea lu' Alcolus :*! Viata mea ia uite ce cadou am pentru tine
Brazilianca mea..asa,asa!!! =))) :X!!! Pe final SUCCES la toti daca va fi war! Ne vedem in game! Y <3 ALL!