Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata Tattaglia

Noapte buna , ma bag si eu la un film si somn , poate maine reusesc sa ma trezesc mai devreme :))

Sigur m-am trezit mai devreme .... cu 10 minute :))

Ce fac baietii?

Mda, cateodata nu am chef de antrenamente, sa vin in fiecare seara, dar acum chiar as face un antrenament.. la cate zile avem fara ocupatii, ne`am lenevit cu totul :)

Asa este.

Iar linistea amplifica plictiseala si mai mult....

Bau:)

Bau si tie :) ,sunt baba oarba si te informez ca daca mai faci un post de gen o sa primesti 10 % warn pe forum.Incercam cat de cat sa discutam unii cu altii pentru ca este un topic de discutii,nu un chat pe facebook...nu te supara,iti fac doar o observatie,e mai bine sa te informez decat sa te intrebi de unde ai 10% la warn stats.

@Am venit din oras,nu sunt beat.Noapte buna!

Doamne ,mi-a dat ban pt comportament non-rp ,dar nu stiu ce am facut :)).

Adminii astia e nebuni.. O___o

Uite motivul pentru care ai primit ban: http://forum.b-zone.ro/topic/8002-cereri-unbanunban-requests/page__st__17140#entry1626189

Si in Regulamentul Serverului scrie:

20. Sinuciderea (prin explodarea vehiculuilui, aruncându-te de pe bloc, etc.), atunci când încerci să scapi de poliție (având wanted sau nu), se va pedepsi cu ban 1 zi..

In linii mari, cam asta ar fi.

Scuze Carter, stiu ca nu este topic-ul factiunii mele, dar voiam sa-l lamuresc pe Kaddy.

NEata guys ce faceti? Eu doar m-am trezit ma duc fac un nes si intru in-game.

Sedinta Arms Dealers nu se va tine saptamana asta, mai multe detalii la Job List.