Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dear Spawn...

Iti scriu aceasta scurta scrisoare ca urmare a tuturor lucrurilor ce au intervenit la momentul actual intre noi.

In primul rand, timpul este pretios ,ceea ce stim cu totii,sunt ferm convinsa! TIMPUL ...este pur si simplu o comoara pe care o veghez in taina , o comoara pe care nu o poti descoperi daca urmezi X-ul de pe harta unui pirat iubitor de arome fine, cu iz de rom bineinteles.

Acum urmeaza cel de-al doilea rand : Iubesc plimbarile,la fel de mult cum iubesc timpul pretios pe care nu-l pot irosi, nu vreau asta! (Vezi primul paragraf).

Si in cel de-al treilea (si anume ultimul rand) : Poate ca nu aveam semnal...deoarece eram in cautarea comorii,ma plimbam libera precum pasarea cerului,si masuram timpul in zile..nu ore,nu minute,dar nici secunde.

Si da..deci,asta a fost,dar... my dear Spawny :o3 tu stii ca je t`aime?

Sper ca de data asta m-am facut inteleasa,in caz contrar ...voi reveni cu o alta explicatie, am idei ;) dar mna...timpul e pretios ( Vezi primul paragraf).

With love

EllaFox ex. Spawnox.

Frumos,ce pot sa mai zic..multumesc lui doamne doamne ca mi-a dat doua lucruri minunate..berea si EllaFox :)))).

Lasă dublu postu'.

@ Neaţa băieţi, vorbim în game sau la un cs. Gău.

Hooden esti din grupul Cs Team,nu RPG-Team,Admin Samp,GM,Administrator,Faction Leader,stai linistit ca are cine sa ii atraga atentia,una e sa se intample o data si alta sa o faci mereu,la ea s-a intamplat fiindca nu a mai putut da edit.

Buna dimineata colegi !

Serios? uită-te la timpul dintre posturi, edit eu ştiu că nu mai poţi da după 24h. Şi nu e problema ta cui atrag eu atenţia şi din ce grup fac parte.

@ Am plecat la liceu. Baftă.

Nu,problema mea printre altele o reprezinta si cei ca tine,care se baga aiurea in seama si nu se pot limita la ceea ce ii priveste pe ei.

Serios? uită-te la timpul dintre posturi, edit eu ştiu că nu mai poţi da după 24h. Şi nu e problema ta cui atrag eu atenţia şi din ce grup fac parte.

@ Am plecat la liceu. Baftă.

Nu,problema mea printre altele o reprezinta si cei ca tine,care se baga aiurea in seama si nu se pot limita la ceea ce ii priveste pe ei.

Am sa va rog sa terminati (aveti pm)

Dear Spawn...

Iti scriu aceasta scurta scrisoare ca urmare a tuturor lucrurilor ce au intervenit la momentul actual intre noi.

In primul rand, timpul este pretios ,ceea ce stim cu totii,sunt ferm convinsa! TIMPUL ...este pur si simplu o comoara pe care o veghez in taina , o comoara pe care nu o poti descoperi daca urmezi X-ul de pe harta unui pirat iubitor de arome fine, cu iz de rom bineinteles.

Acum urmeaza cel de-al doilea rand : Iubesc plimbarile,la fel de mult cum iubesc timpul pretios pe care nu-l pot irosi, nu vreau asta! (Vezi primul paragraf).

Si in cel de-al treilea (si anume ultimul rand) : Poate ca nu aveam semnal...deoarece eram in cautarea comorii,ma plimbam libera precum pasarea cerului,si masuram timpul in zile..nu ore,nu minute,dar nici secunde.

Si da..deci,asta a fost,dar... my dear Spawny :o3 tu stii ca je t`aime?

Sper ca de data asta m-am facut inteleasa,in caz contrar ...voi reveni cu o alta explicatie, am idei ;) dar mna...timpul e pretios ( Vezi primul paragraf).

With love

EllaFox ex. Spawnox.

Te rog sa ai grija data viitoare la dublu post

Buna seara, am trecut sa va salut si as avea o rugaminte, si anume: daca aveti placerea si timpul necesar sa va spuneti si voi parerea despre aceasta lucrare din topicul http://forum.b-zone.ro/topic/126308-suvenir-rpg-template-preview/

Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest post, multumesc. O seara buna tuturor!!

Corinutza

[quote name='I c e' timestamp='1366126488' post='1900231'

Te rog sa ai grija data viitoare la dublu post

Da,imi cer scuze.