Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am luat ban si eu si fratemiu :| Avem acelasi IP si mi-a transferat 700k.Avem premium pe aman 2 conturi sa putem juca deodata si 2 calculatoare cu router. Sper sa il scoata cat mai repede.

Edited by 7upp

A fost o zi placuta :)

Felicitari pt. war-urile de azi, ne-am descurcat bine,zic eu. Foarte bine ar fii sa vedem pe map all black. :X ( candva 8-> ).

Felicitari mie pt. 2 FW-uri in aceeasi zi. :)):X

Noapte buna Verdant !

Felicitari pentru ceea ce s-a intamplat la war-uri si zic felicitari pentru ca au 9 membri rank 5 si 6 membri rank 4,iar la noi nu este nici un rank 3 macar.Bun lasand la o parte avantajele pe care le ai la rank 4-5,trebuie sa tinem cont si de faptul ca pentru a detine unul din aceste rank-uri trebuie sa ai o vechime foarte mare in familie,avand o vechime foarte mare in familie,ai ceva mai multa experienta,iti cunosti foarte bine colegii si oarecum organizarea vine de la sine atunci cand sunt foarte multi membri cu rank mare.Matematic ar fi trebuit sa avem sanse foarte mici sa castigam sau sa aparam un turf in fata lor,de-aia atunci cand pierdem nu trebuie sa fim suparati,doar sa ne aflam greselile si sa ni le corectam,in fine uite ca am luptat ca o echipa si am profitat de sansele mici sau mari pe care le-am avut.Felicitari inca o data atat noua cat si rivalilor nostri.

Ella trec toate,o sa fie bine.

Noapte buna Familiei Verdant !

Neaţa. Ce faceţi? Felicitări tuturor pentru war-urile de aseară. Am făcut o treabă excelentă. Felicitări incă odată.