Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata,tinand cont ca nu vom mai avea war-uri pana miercurea viitoare "08.mai.2013"va voi da liber la antrenamentul din ziua de "joi" 2.05.2013" .

Antrenamentul de astazi fiind obligatoriu,in general au decurs bine war-urile,ne avand probleme la diferenta mare de puncte...dar trebuie sa va antrenati mai bine.

Marti, 30.04.2013 se vor face recrutări în gruparea ASSASSINS. Toți cei de rank 2+ au o șansă în această grupare. Persoanele interesate să intre în această grupare trebuie să mă contacteze azi pentru a susține testul. (Citiți cu atenție primul post din acest topic înainte de a mă căuta să susținem testul).

Edited by SpriTes

De când am intrat in The Verdant Family mi-am propus să stau până la rank 5 dar din cauză unor membri nu se poate.Am petrecut clipe frumoase in această mafie dar si clipe putin mai frumoase,in aceasta lună de zile s-au intâmplat multe si am văzut ca sunteti o familie puternică.O să revin curând in aceasta mafie,bineinteles dacă o sa mai fiu primit. Soldato di Verdant Family,Kraft (1.4.2013-30.4.2013).

De când am intrat in The Verdant Family mi-am propus să stau până la rank 5 dar din cauză unor membri nu se poate.Am petrecut clipe frumoase in această mafie dar si clipe putin mai frumoase,in aceasta lună de zile s-au intâmplat multe si am văzut ca sunteti o familie puternică.O să revin curând in aceasta mafie,bineinteles dacă o sa mai fiu primit. Soldato di Verdant Family,Kraft (1.4.2013-30.4.2013).

P@ :)))