Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ce mai faceti ... am vazut ca mai nou verdant posteaza la noi la discutii asa ca m-am gandit sa facem schimb? De ziceti ?

Bravo pt war-uri ... meritati si voi ce meritati.

P.S: Rieker pe cand imi dai si mie ala ce am vorbit prin sms ? Astept!

Postezi aici ca vrei sa pari si tu mai interesant ... :))

Da e meritu nostru .

Noapte buna, am iesit ! Ne auzim maine .

Edited by El CarLiTo

Mama, mama. Eu zic ca ceva nu e inregula cu VTB, ca azi, din greseala, am iesit din zona, urmarindu-ma 2, si in plus am mai si tras in careva. Iar apoi, amandoi zic sa ma duc pe zona, si ca nu imi fac post, eu care credeam ca dupa waruri voi avea o gramada de posturi =)) Ori smecheresc ceva, ori sunt baieti buni... :))

Nu stiu ce sa zic...

Succes celor care au examene !

Noapte buna !...

Buna ce mai faceti ... am vazut ca mai nou verdant posteaza la noi la discutii asa ca m-am gandit sa facem schimb? De ziceti ?

Bravo pt war-uri ... meritati si voi ce meritati.

P.S: Rieker pe cand imi dai si mie ala ce am vorbit prin sms ? Astept!

Era mai simplu printr-un PM la cel care a acuzat ... nu sa faci asa ceva, Va cam lipseste bunul sint'

@El CarLiTo - meritul vostru cum zici ... (Nu uita cand erai in El Loco Cartel)

@pH RendarK Nu e tarziu nici acum.

Era de asteptat sa vi sa suferi aici:)))

Noapte Buna,ies si eu..gg pt war-uri.

Felicitari pentru war-urile de astazi bãieţi,am inteles ca avem 18 turfs.Sper ca saptamana viitoare sa luam tot LS-ul,sa fim "dã best".Sa ascultati de noul sublider,eu l-am invatat sa tina deagle in mana:))

Felicitari baieti pentru war-urile de astazi, actual avem 18 turfs, si daca vom continua asa..Vineri posibil sa trecem la SF/LV cu /attack-ul!

Am iesit, Noapte buna!

Edited by J o n n Y

Buna seara,sa nu faceti post niciunui membru...nu ne sta in caracter,jucam frumos fara post-uri si fara alte chesti.

Parca ai dreptate,dar e greu de inteles Phr .Adevarul doare,stiu stiu.Aa da Wrong Topic ..$@L(hai astia mai indrazneti cu "qoute"

Parca ai dreptate,dar e greu de inteles Phr .Adevarul doare,stiu stiu.Aa da Wrong Topic ..$@L(hai astia mai indrazneti cu "qoute"

Nu vreau sa mai existe discuti,nu va facem post nu aveti post + de alta eu nu inteleg de ce tot imi acuzati oameni de aim cand noi suntem cate 30-35 la war si voi veniti cate 15....

Sheen la 2-3 war-uri a venit singur pe zona si facea 2-3 kill eu cred ca ala era putin "BAZAT" si era stapan pe situatie sa vina:)

PS: Skynei cum sa nu vina Danny sa va dea quate cand acolo la voi se posteaza "AIMERI" "CODATI" daca si ieri cand au fost admini pe noi am fost codati e clar...

Buna dimineata my Family.

Nu vreau sa mai existe discuti,nu va facem post nu aveti post + de alta eu nu inteleg de ce tot imi acuzati oameni de aim cand noi suntem cate 30-35 la war si voi veniti cate 15....

Sheen la 2-3 war-uri a venit singur pe zona si facea 2-3 kill eu cred ca ala era putin "BAZAT" si era stapan pe situatie sa vina:)

PS: Skynei cum sa nu vina Danny sa va dea quate cand acolo la voi se posteaza "AIMERI" "CODATI" daca si ieri cand au fost admini pe noi am fost codati e clar...

Buna dimineata my Family.

La urma urmei daca nu se putea abtinea,isi descarca nervii prin PM,dar oricun trrbuie sa se laude,sa vada toti.Dupa fiecare zi de war,topicul Raporteaza un membru,este plin de voi,facem greseli dar...0=0,deacu se vede ura pe noi,ceea ce deduci ca sa inceput TOT.Nu mai postez aici,vb in game sau in alta parte,Bafta.

La urma urmei daca nu se putea abtinea,isi descarca nervii prin PM,dar oricun trrbuie sa se laude,sa vada toti.Dupa fiecare zi de war,topicul Raporteaza un membru,este plin de voi,facem greseli dar...0=0,deacu se vede ura pe noi,ceea ce deduci ca sa inceput TOT.Nu mai postez aici,vb in game sau in alta parte,Bafta.

Bai, cand eram eu lider spuneati ca eu am toti aimerii in factiune, acum cum vezi ca Verdant intra in cucerirea orasului ziceti ca Verdant are numai aimerii, halal caracter.

Buna dimineata, nu am apucat sa va felicit pentru cele 18 turfuri aseara, am plecat imediat dupa war-uri. Mi-a placut ca ati ascultat si nu am fost sub 25 pe members. Vreau sa fiti lafel de activi si ascultatori si miercuri, cand poate poate, vom aveam 24/24.

*Arms, aveti timp astazi sa va refaceti materialele, nu vreau sa ramaneti ca la war-urile de ieri, fara.