Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta la scoala !

Trebuie sa avem 'forta' azi la war sa-i spargem pe aia.

LS-ul e al nostru! sa stie toti asta.... intre timp bafta la scoala,eu voi merge si la dentist, sper sa nu intarzii la war.

Nu pot sa ma conectez XD...

Ne auzim maine...nu mai are rost sa ma chinui.

Server down este floodat de cineva , se pare ca unele persoane nu prea le place prezenta sv-ului b-zone rpg 1 e clar.Oricum ii rupeam pe VTB nu au nici o sansa

Edited by K0rS

Felicitari pentru war-uri tuturor ! Ne-am descurcat de minune!

Cum a zis zi NewLife, maine ar trebuii sa fim mai multi pentru a lua HQ GSB , ei sunt foarte bine pozitionati si numerosi, daca prindem attack primii, ii rupem :)

Inca o data, foarteeee bine la war-uri ! GG!

O seara frumoasa, noapte buna!

Felicitări pentru war-urile de astăzi. Mâine ajung și eu la war-uri, nu mai stau mult și o să ies, ne auzim mâine, noapte bună !

@ce semnături au unii din GSB: zR7AAAq.png, e bine de știut :)).

Edited by MC Crew

Salutare tuturor, ma scuzati ca postez aici desi nu sunt membru al gruparii, dar as vrea sa promovez propunerea mea care cred ca v-ar placea si voua despre accesibilitatea si usurinta warurilor. In ce consta aceasta idee? : sa folosesti doar masinile factiunii in intervalul 20-22 (cand e war) , astfel nu ar mai exista abuzuri cu hely , sau alte lucruri de acest gen. Inca o propunere ar fi ca punctele de pe turf sa fie impartite in zone de interes si zone de interes slab, si in zona de interes sa primesti cate 2 puncte pe minut in loc de 0.8 ca inainte. Sistemul de punctare sa fie in felul urmator: 1 kill= 1 punct, 1 minut in zona de interes=2 puncte, 1 minut in afara zonei de interes, dar pe turf= 0.8 puncte. Aceasta zona de interes sa fie un cluckin bell , o zona de heal, sau o cladire mica pentru a nu exista abuzuri, probabil sa se afle la mijlocul turfului.

Sper sa va placa propunerea si sa ma sustineti prin + in topicul care o sa il postez mai jos, ca sa observe Kelton daca chiar v-a placut, pentru mine ar fi o schimbare radicala in bine. Puteti vizita topicul chiar aici : http://forum.b-zone.ro/topic/171364-propunere-waruri-mai-frumoase-old-style/ .

Va multumesc inca o data si va rog sa ma scuzati pentru deranj, astept sa fiu reclamat daca v-am deranjat. O zi placuta in continuare, si bafta la waruri tuturor! :*

Edited by SQ Raducu

Ce chef sa mai ai de waruri cand faci 20-3 si pierzi la 15 puncte :-J,unii nu stiti deloc sa stati pe zona si chiar daca aveti -10 continuati sa veniti la waruri in loc sa stati naibii in HQ sau mai bine sa va dati demisia (@ndrey99).

http://i.imgur.com/V27hDCW.png

Noapte buna.

Edited by NewLife

• Nick: Cristi95
  • Level: 52
  • Rank: 4
  • Vechime: 4 luni jumate
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: S`a spart gasca de cand a pierdut Sprites liderul si nu prea mai are ce sa ma tina aici. Eu consider ca mi`am facut treaba aici, am cunoscut si vremuri bune si vremuri rele in Verdant dar am ramas mereu aici indiferent de circumstante. Am cunoscut oameni minunati si niste colegi de nota 14453525252:
  • ToxicMinimall- Buna ziua!!! ( fiul meu)
  • [mR].Silviu- wanna be lider. ( sti ca te iubesc si esti fratele meu :**)
  • Newlife- Sa nu uiti sa iti iei pastilele :)))
  • Crew- Ar vrea lumea sa ma vada!!!! Ca pe un bulgar de zapadaaaaa!!!
  • Shtory- Am avut un bug pe rotita pe 6 =)))) (fratele meleu)
  • Quasar- i`am topit, by quasar (fratele meu) :*
  • Easy.- vroia sa apara aici!
  • Despre conducerea de pana acum nu am niminc de reprosat, nu cred ca o sa fie altii ca ei si consider ca o sa mai treaca ceva timp pana Verdant o sa aibe lideri ca ei:
  • Pharell- carpelor=))
  • Sprites- cel mai "bun" lider:))) => FRATII MEI PE VIATA
  • Rieker- BEST sublider ever.
  • Imi pare rau ca trebuie sa ies dar timpul nu imi mai permite sa ajung la war`uri si nu vreau sa ocup un loc degeaba. O sa ma intorc aici mereu cu drag, ve`ti ramane mereu factiunea mea de suflet!!! Succes in continuare si vreau sa vad LS`u negru mereu :*
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: BEST TIME!!!
  • Alte precizari?: Va urez mult succes in continuare, succes Rossi cu lideru vei avea nevoie :*

Cerere respinsa. Esti prea noob.

Felicitari pentru warurile de astazi, noapte buna celor care ies, ne auzim maine.