Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, am venit si eu de la scoala.

Aseara am pierdut pentru ca nu nu ati ascultat si va-ti facut de cap, de astazi cine nu asculta de Lider/Sub-lider/rank 4 va fii sanctionat. Incercati sa faceti pe + la war-uri daca vreti sa castigam, pentru a face + la war trebuie ascultati de lider/sub-lider si sa nu plecati singuri(rambo). Sper ca azi sa fie o zi mai buna si sa mai recuceri cateva teritori.

La 19:45 vreau sa fim cat mai multi on, nu 10 cati am fost aseara.

AZI TOTI HQ PENTRU A RECUPERA CE ESTE AL NOSTRU!

VERDANT POWER!

oricum suntem FOARTe putini, dar daca plecam de capul nostru kamikaze singuri, si fac altii -1000 ...

Organizati vom castiga, succes!

Am iesit si eu, astazi am fost foarte putini la war iar cei care au fost nu au ascultat. Ati ascultat un war iar dupa incepeati sa va duceti singuri nu asa se face daca vreti sa castigam.

Nu uitati maine 19:45 toti linie in fata la hq cine nu e prezent FW.

Ieri la war-uri a fost destul de O.K. dupa parerea mea, am fost organizati la primul war si apoi fiecare a facut ce la durut capul, noapte buna :-H.

EDIT: Pentru cine nu stie cine sunt, sunt THOMSON.

Edited by Spacey

Felicitari pentru waruri,o zi aproape perfecta,obiectivul nostru in momentul de fata nu cred ca e cucerirea LS-ului,l-am avut oricum la picioare 3 luni bune,acum trebuie sa le aratam ca se poate si fara codati ceea ce am si facut pana acum,GSB nu au trecut de 5 turfuri iar VTB de 3,felicitari inca odata si sper s-o tinem tot asa.

Noapte buna.

GG Pentru azi am luat 2 turfs de la gsb si 2 de la Vtb

@NewLife GSB au avut 6 turfs, iar noi am luat azi doc si cel din apropiere de HQ lor.

EDIT:AVEM SANSE

LA TOT LS MAINE.

Edited by DC Catutzz

Un mare BRAVO pentru toata familia verdant!

Azi le-am aratat puterea noastra, am recuperat o bucata buna din LS, maine daca am fii si mai multi, sa se termine saptamana frumos.

Azi am fost organizati bine, prezenti. cel mai important e ca am fost organizati

Daca continuam asa, cucerim si lv :))

Noapte buna familie!

VERDANT POWER!

Am ieșit și eu, am stat până acum să învăț că mâine dau teză.. felicitări tuturor pentru war-urile de astăzi, mâine poate recuperăm mai mult. Succes tuturor mâine la școală/liceu/facultate/sa:mp, noapte bună.

Felicitari pentru waruri,am pierdut la 3 puncte diferenta la get si am castigat la 10 puncte pe HQ, interesant...dar e bine oricum,luni daca o sa fim la fel de multi putem lua lejer LS-u (again).

http://i.imgur.com/35e87XB.png by NewLife,sal.

Edited by NewLife

Vreau sa va felicit pentru aceasta zi ..daca ascultati si nu mergeti singuri de capu' vostru castigam. Azi a fost o zii excelenta ca si ieri deasemenea. Luni vreau sa le aratam celor din Green ca suntem cu adevarat buni. Luni va avea si NewLife rank 4 :))) si cred ca vom rupe tot ;) . O seara buna.

PS: Hai PANDURII

Un fleac, i-am curuit !

BRAVO MAAAAAAAAAAAAA

VERDANT POWER! gsb ar trebuii sa isi schimbe semnaturile gen : " Vreau LS verde" ca nu se va intampla niciodata =)))))))))))

Bravo baietii!