Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza , asta este colegi , asa a fost sa fie sa pierdem in fata celor din Pimps , dar ei au rank 4+ ...

Eu recunosc ca am fost nab, extraordinar de newbie. Astazi ajung putin mai tarziu ca am antrenament, e posibil sa ajung la timp sau sa intarzii 10minute.

PS: Erduan si K0rs, singuri rivali pe care ar trebui sa-i avem sunt cei care ne vor turf-urile, relaxati-va si faceti DM :))

LE:

• Nick-ul tau: Don.Corleone.
  • Factiune: Pimps
  • Nick-ul celui reclamat: Michael.
  • Motivul plangerii: Pai eram langa zona si incepe sa traga ca disperatul din afara zonei.
  • Ai mai avut antecedente cu membrul raportat?: Nu.
  • Dovezi (Screenshot/video): http://imgur.com/a/EqLuQ
  • PS: Sa nu va aud ca sunt dovezi prea putine, Era singurul in zona pentru ca voi mergeati pe alt turfs. aa si numaratoarea aia nu era pentru mine ca sa parasesc zona, era pentru colegul meu ciubotariu

Head Quarter Verdant este propietate privata, erai la marginea dintre zone, cum poti demonstra ca nu ai fugit din zona? In plus nu inteleg in care din acele poze se vede ca eu '' trag ca disperatul'' :-?? Nu te astepta sa vi la Hq-ul altei mafii in timp ce ai war cu ei si sa te astepti sa nu traga ...

Edited by Michael.

Salutari ce faceti?

Am facut si eu un dus, m-am barberit stii tu @, m-am uitat la o comedie si intru imediat in game, ce bine am ras =))

Si pana la urma care-i problema ta, ce te bagi tu aiurea in seama?

Nici macar nu sti despre ce e vorba asa ca taci.

Nu ma bag aiurea in seama, doar ca am gasit poza acolo. Ti-am aratat ca erai nab (ca sa nu zic prost) si ca ai ramas asa :))

N-o sa tac niciodata in fata ta.

Bine v-am gasit. Spam leader is here ! :))

O sa ma adaptez usor, pe majoritatea va cunosc din Gold team!

Check portofoliu, daca va place ceva lasati comentariu si/sau + :http://forum.b-zone.ro/topic/193464-portofoliu-sqmionut/page-3

Edited by UTZ MIonut

Bine v-am gasit. Spam leader is here ! :))

O sa ma adaptez usor, pe majoritatea va cunosc din Gold team!

Check portofoliu, daca va place ceva lasati comentariu si/sau + :http://forum.b-zone.ro/topic/193464-portofoliu-sqmionut/page-3

OH,tu ai iesit din GSB sa-ti dam + :))))

Bună dimineaţa. N-am avut o zi bună aseară, ba chiar deloc. PC-ul meu a fost dus, cred, la limită aseară şi mai mult de 15 FPS n-am avut într-un loc cu 40-45 playeri. Sper ca în această seară să pot da randament şi să ajut familia să căştige contra adversarilor. Bun venit celor noi, chiar dacă sunt şi eu unul mai mic, sper să staţi cât mai mult alături de noi şi să ajutaţi la creşterea puterii. Poate în această seara vom fi iar 30-35 membri online, observ că este foarte greu contra celor din Green Streets, ei sunt peste 30 la fiecare war, câţiva dintre ei au şi combat/tec.. iar în zonele de lângă HQ eu am lag. În fine, rezolv eu şi partea asta.

O zi bună vă doresc!

Bine baaa verdant sunteti bossi , pacat ca am fost doar la un war la care am facut +5 numai de la hotdog-ul ala :)) Cn se ducea sa ia heal de acolo era mort ca numai acolo stateam cu tinta :))

Nu vreau, da nu am incotro ! Asta imi e predestinat ! :))

Welcome waa :)) Te stiu de cand eram in Vietnam de pe timpu lu kiNNNder :))

Salutare tuturor, am venit si eu de pe insula vecina si am permisu in mana ce pusca mea :X , felicitari pentru waruri pacat ca n-am fost si eu ca sigur era smecherie.

Astazi ma imbat si sper sa ajung si la waruri va pup si aveti grija de voi ne auzim mai tarziu :).

Vezi cum te imbeti, ca ieri nu ai fost la waruri si nu am avut sofer :))

Nu vreau, da nu am incotro ! Asta imi e predestinat ! :))

Lasa ca o sa jucam si noi un fazan la discutii duminica asta :))

Saloot bajeti, nu prea am mai postat pe aici.. temele la engleza imi mananca anii tineretii.

Azi va rog, fara cereri de invoire. Poate ramanem si noi cu turfurile alea, poate mai luam.. doar sa fiti toti on.

Si tu mai invata LoL :)))

@@S4F Necomercial, Si tu mai invata sa postezi ceva decent in topicu asta ca poate imi inchide topicu si raman fara +1 pe aici...vreau sa ajung si eu la 6,000 de posturi =)))) asa ca mare grija ca daca ii da closed te tin in spam la hq

:)))) Ma gandeam ca vrei sa ajungi la 6969 posturi :)))