Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

http://rpg.b-zone.ro/updates/server

Poftiti, e cel mai idiot script gandit vreodata...ma rog.

Adica...nu conteaza killurile, conteaza cati suntem pe turf...mergem pe turf sa jucam barbut cu adversarii, eventual o miuta pe blocuri...ma rog

Ba explica-mi si mie ce e cu update-ul asta :))

@@SniPeRS, Ai dreptate, nici mie nu prea imi place, dar imi place, dar nu imi place.. e naspa ca e plin de buguri, sa se bage iar best/worst, si sa fie mai lunga 1 runda, 1 minut de ex..

Oricum inca nu se stie.. eu sper sa revina la vechea metoda.

Neata tuturor, abea astept warurile astea smechere :)) , e frumos ma voi nu stiti ca acum 2,3 ani erau waruri ceva de genu...stateai pe o zona si te bateai cu mafia adversa pana la o anumita ora, daca mafia X era pe zona aia cand se termina waru se castiga waru...infine mie imi place ca deja a inceput sa fie war la sol mai mult asta si trebuie...o sa fie mai distractiv pacat ca sunt doar 2 atacuri si 2 defenduri asta este incurcatura...

Sa vedem cum iese si in ''practica'' metoda :-?? Nu prea inteleg momentan cum sta treaba :)) adica cum organizeaza dinaite 2 attack-uri si 2 defend...vom vedea

Doamne ma, eu nu inteleg ce va place asa mult la ea ?

E totul aproape lafel, numai ca au mai bagat niste lucruri mai rele:

-Attack poate da doar liderul de pe RPG.

-Nu vor merge toti membrii la war.

Nu stiu, eu sincer nu prea ma impac cu noul sistem, voi vedea mai multe diseara.

Doamne ma, eu nu inteleg ce va place asa mult la ea ?

E totul aproape lafel, numai ca au mai bagat niste lucruri mai rele:

-Attack poate da doar liderul de pe RPG.

-Nu vor merge toti membrii la war.

Nu stiu, eu sincer nu prea ma impac cu noul sistem, voi vedea mai multe diseara.

Atentie,Blacky va exploda,va exploda("luata de la o melodie de la Cartoon Network :)) " :D

Singura chestie care mi se pare aiurea, e ca trebuie sa inscrii membri la war... Adica daca tu ai inscris 20, si tu la ora respectiva ai 30 online, restu ce fac? Stau la HQ si sparg seminte? In rest mi se pare totul ok, nu am nimic de reprosat.