Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,Ceai patit ma baiatule :))) ai inebunit la creeri capului?

Sunt bolnav cu capuuu' cu toate boalele, am speriat copiii, i-am dat in spaima cu poezia , trebuia sa fac poezia ziuaaa, blacky al nostru a fost declarat pe caz de boala de ''pentishiaru iasi'' liber, uitati-va..poeziaa, care e dat de catre comisia ''pentishiarului'' ca blacky e cu capu cu toate boalele.

S@L, am plecat la un gratar cu colegii.

Sunt bolnav cu capuuu' cu toate boalele, am speriat copiii, i-am dat in spaima cu poezia , trebuia sa fac poezia ziuaaa, blacky al nostru a fost declarat pe caz de boala de ''pentishiaru iasi'' liber, uitati-va..poeziaa, care e dat de catre comisia ''pentishiarului'' ca blacky e cu capu cu toate boalele.

S@L, am plecat la un gratar cu colegii.

Ai FW ;)

Neatza baieti, ce faceti?

Clanul official TLG dupa RPG2 va ureaza un 1 Mai fericit!

Da, da va multumim. De acum cine mai posteaza si NU este membru Verdant Family primeste report. Multumesc pentru intelegere!

Edited by AIM Blacky07

Bun, inca o data am lasat de la mine chiar daca TOTI cei absenti azi trebuia as aveti FW.Am zis na 1 mai, asta e lumea e la un mic la un gratar etc, DAR daca luni vad ce am vazut azi(8-13 membri la war) pe langa fw ala de nu prea va intereseaza pe voi, o sa primiti si amenda 10k.Pe cine mai prind fara job arms dealer la war, o sa ia fw(caz pcyco).

Daca de luni nu vad o schimbare in atitudinea voastra, mai ales ca acum s-a schimbat si subleaderul inseamna ca e grav si eu nu prea mai am ce face in situatia asta.

Edited by Asqwe