Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut. Ce mai faceti ?

Weekend-ul asta s-ar putea sa stau si eu on chiar daca am inactivitate dar de luni cred ca lipsesc ca tre sa invat la fizica ca nu ma trece aia clasa #-o

@,

@,

ULtima oara cand vi se accepta cereri de inactivitate facute incorect. George tu zici ca pleci in mai si revi in aprilie logic nu?

Marine tu ai scris acolo ca pleci in mai si revi in octombrie ce dracu teze dai tu in 5 luni ma?

Tu gandestete cand iti faci antrenamentul ca multi au nevoie de asa ceva!

Voi posta in seara asta in Anunturi importante cand voi tine antrenamentul.

Edited by VDT Magnum

Voi posta in seara asta in Anunturi importante cand voi tine antrenamentul.

O sa ma uit, desi nu cred ...

@, felicitari, te numesc antrenor de acum, ca vad ca anunti cand este antrenamentu, fara sa ma intrebi. Il tii tu sambata seara la 8, cu 7-8 membri online, ca eu nu o sa intru, si nu o sa intre multi altii.

Daca ma numiti antrenor, pai atunci lasati-ma sa ma impun, ca asa sunt un cacat cu tec-9 si combat shotgun.

Fara suparare, mi-am spus punctu de vedere.

Edited by VDT Magnum

@, felicitari, te numesc antrenor de acum, ca vad ca anunti cand este antrenamentu, fara sa ma intrebi. Il tii tu sambata seara la 8, cu 7-8 membri online, ca eu nu o sa intru, si nu o sa intre multi altii.

Daca ma numiti antrenor, pai atunci lasati-ma sa ma impun, ca asa sunt un cacat cu tec-9 si combat shotgun.

Fara suparare, mi-am spus punctu de vedere.

Băi cocenare, puteai sa daj pm da nu-i bai mere si asa.

Razbunarea e dulce ... Incercati sa bagati dusmanii la BlackList .Eu si cu Snipers o sa facem ca toti dusmanii vostri sa tremure de frica OoO :42:

Te-ai gandit sa mai faci si tu + 1 pe aici ? :))

Am revenit cu edit pe evidenta de war pentru ca s-au calculat gresit banii, acum totul este corect. Mai zic o singura data, aveti timp sa imi dati PM pana la sedinta de maine in caz ca observati vreo greseala.

Am revenit cu edit pe evidenta de war pentru ca s-au calculat gresit banii, acum totul este corect. Mai zic o singura data, aveti timp sa imi dati PM pana la sedinta de maine in caz ca observati vreo greseala.

Tu esti in mana cu Asqwe si vreti sa ne furati banii :)))

Sa faci si un total de bani care trebuie pusi / primiti sa postez la amenzi.. te rog.

Ba, sa-i multumesti lu asqwe inca, ca eu va saraceam mai mult, el a venit cu alta metoda de calcul si platiti mai putin :))

Io nu platesc nimic, in fiecare zi de war am iesit pe +.

Check topicul ,, Lista amenzi / Fines list'' si platiti-va ,, datoriile''.

Cei care vor primii bani sunt: Snipers ( +600 ) , Carter ( +1.300 ), Michael ( +50 ), M.Ionut ( +250 ), P.Flavius ( +700 ), DppSamo ( +50 ), Icepain ( +50 ) si cam atat.

Si saracu de magnum +1550 da nu-i spuneti ca plange.

Edited by AIM Blacky07