Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare all ce faceti?

Am revenit cu edit pe evidenta de war pentru ca s-au calculat gresit banii, acum totul este corect. Mai zic o singura data, aveti timp sa imi dati PM pana la sedinta de maine in caz ca observati vreo greseala.

La mine ai calculat gresit Deathurile.. ai bagat cu 1 in plus joi. :))

Joi 5+6=11

Edited by Likeee

Check topicul ,, Lista amenzi / Fines list'' si platiti-va ,, datoriile''.

Cei care vor primii bani sunt: Snipers ( +600 ) , Carter ( +1.300 ), Michael ( +50 ), M.Ionut ( +250 ), P.Flavius ( +700 ), DppSamo ( +50 ), Icepain ( +50 ) si cam atat.

Si saracu de magnum +1550 da nu-i spuneti ca plange.

Eu aveam plus 8 ma..sau ceva de genul :))

PS: A, da..ai dreptate :)) Nu e nevoie sa primesc $.

Edited by Michael.

Salutare all ce faceti?

La mine ai calculat gresit Deathurile.. ai bagat cu 1 in plus joi. :))

Joi 5+6=11

AM calculat eu prost joi atunci ca l-am ajut ieri pe Ionut la evidenta war si nea eram obosit ca na care se ocupau de evidenta war nu s-au ocupat deloc(ma refer care trebuia sa-i dea pm lui Ionut cu scorurile)

Ma apuc si eu de verificat raportul arms dealer .

Vezi la magnum ...are de primit 1.5k, e singuru care l-am sarit :)) (prima linie trebuia cu verde si la restu am uitat de edit)

Vezi la magnum ...are de primit 1.5k, e singuru care l-am sarit :)) (prima linie trebuia cu verde si la restu am uitat de edit)

Radeti ma :)) Multumitii lui RoberteL pentru descoperirea acestui magnific video :))

Ce program recomanzi sa pot face un video gen,sa bag o poza si o melodie si sa se faca video ca windows movie maker nu merge pe windows-ul meu si nu stiu dc :|

Eu folosesc Sony Vegas Pro 11, da videoul asta a fost facut in graba...

Uite un vieo la care am muncit:

Edited by VDT Magnum

Astept un link de download :)) sper sa invat si eu cv in ala :D

Pai cauta si tu Sony Vegas Pro 11. Nu ma apuc sa caut eu acuma. A si vezi ca e destul de complicat de instalat, sa te uiti la tutorial pe YT.

Pai cauta si tu Sony Vegas Pro 11. Nu ma apuc sa caut eu acuma. A si vezi ca e destul de complicat de instalat, sa te uiti la tutorial pe YT.

Clar :)))) ,mai bine nu ma bag,daca ma bag pe ala ii dau imediat unninstal :)))

Maine la ora 14 ; 19 ; 21 sa fiti prezenti la activitati.

La ora 14 sedinta, 19 war4fun 21 antrenament.

Mai stau putin la eurovision sa ma uit la barba lu Conchite si ma bag in pat :)))

Am ramas 36 in factiune dupa evidenta war, ce pot sa zic decat: la mai putini, sa ramana doar cine poate sa faca + si sa vina la waruri, iar daca faceti - sa nu faceti - foarte mare incat sa nu putem recupera.

Sal Nb ne auzim maine la sedinta unde mai punem la punct unele aspecte si nu uitati, dati ad-uri cu recrutam.

Ce sa zic, imi pare rau ca pierdem oameni, sper sa recrutam playeri activi, seriosi si de incredere. Mai multe nu pot spune, am rank 2, un rank care nu imi permite sa va impartasesc propriile opinii. Astazi, la sedinta, sper sa invatam din greseli. Noapte buna !

@ pe asta eu am ziso pe /f , la fel si cu salam + alexa = salamalexa =))

@ era sa uit ceva :

Te-am lasat sa castigi, Snipers !

Ce sa zic, imi pare rau ca pierdem oameni, sper sa recrutam playeri activi, seriosi si de incredere. Mai multe nu pot spune, am rank 2, un rank care nu imi permite sa va impartasesc propriile opinii. Astazi, la sedinta, sper sa invatam din greseli. Noapte buna !

Te-am lasat sa castigi, Snipers !

Da da :)) M-ai lasat sa castig :))