Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doar Asqwe,Magnum ,Carter stie sa ne conduca la war,poate si blacky oleaca dar na

Oricum ultimul meu post aici .

Ne mai auzim : *

LIDERUL ARMS DEALER ESTE M.IONUT SAU CARTER

a? Demisie ? Nu pleci nicaieri ba ca te bat.

Asta e am pierdut 2 turfuri , nui nimic mai avem 2? Bun , Turfurile vin si pleaca o sa le luam noi inapoi :D

Uite ca plec ma.Am tecuri si combat si degeaba,tot - fac

Acuma toti sariti in capu meu nu? Tipic... voi ati facut ceva la war? Am pierdut din vina mea? In fine, numai zic nimic.

Am sarit eu in capul tau?Ti-am zis de la al 3-lea war sa nu te mai chinui,am plecat toti alandala si pa pa war.

Nu va mai certati din cauza la un war ! Totusi e un joc , dar Blacky a incercat , nimeni nu asculta de el ! E normal sa pierdem daca toti eram imprastiati si numai 5 membri mergeau la war !

Nu mai sariti in capul lui Blacky , nu e vina lui ! E VINA NOASTRA !

Am iesit , noapte buna ! ( maine teza ) ...

Haideti sa va spun ceva.Eu am iesit din LS Taxi ca sa "ridic" mafia de cand era leader Asqwe

Chiar ii multumesc pentru rank 4 acordat la timp dar cum stiti sunt BATA la arme

P.S : Sa va fie rusine celor care pleaca din Verdant si se duc in GSB . Vedeti ca pierdeti , nu stiu ce altceva si va duceti la cei care va bat ma?

Sa fiti si voi intr-o mafie care s-a chinuit de nu stiu cand timp sa cucereaca orasul Los Santos,dar voi stiti cei care au plecat nu a-ti ajutat deloc pana acuma GSB sa cucereasca orasul,nu a-ti stat voi 3 + luni in mafie sa ajutati la cresterea mafiei.

Asa ca noapte buna de acuma . Astept +-urile :))

Haideti sa va spun ceva.Eu am iesit din LS Taxi ca sa "ridic" mafia de cand era leader Asqwe

Chiar ii multumesc pentru rank 4 acordat la timp dar cum stiti sunt BATA la arme

P.S : Sa va fie rusine celor care pleaca din Verdant si se duc in GSB . Vedeti ca pierdeti , nu stiu ce altceva si va duceti la cei care va bat ma?

Sa fiti si voi intr-o mafie care s-a chinuit de nu stiu cand timp sa cucereaca orasul Los Santos,dar voi stiti cei care au plecat nu a-ti ajutat deloc pana acuma GSB sa cucereasca orasul,nu a-ti stat voi 3 + luni in mafie sa ajutati la cresterea mafiei.

Asa ca noapte buna de acuma . Astept +-urile :))

Luati exemplu de la mine, am plecat de la bine ( din GSB ) si am venit aici sa ajut :)), nu invers.

Suntem prieteni, radem, glumim, dar vad ca daca nu e Asq faceti ce vreti.

Nu mai merge asa, diseara ma veti vedea altfel.

Cine nu asculta FW

Cine face mai mult de -5 FW

Cine merge de capu lui rambo FW

Sper ca m-am facut inteles, nu vreau sa se ia de mine asq ca voi nu aveti chef sa ascultati si doar sa va bateti joc de mine in primul rand, dupa de acest gang.

#Neata, ne vedem diseara.

Edited by AIM Blacky07

Slab azi la war-uri, nu ne-am inteles decat in primele 2-3 minute de war, dupa toti s-au dus cum au vrut si cu greu ne-am adunat 4-5 sa mergem in acelasi loc si sa mergem pe ei...restul stateau la pomana pe deal. :(