Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, dezamagit rau de tot de war-urile de ieri, noi eram 10 si warul era pe hq.. evident ca nu va pasa.. ce sa zic, cand o sa luati fw sa nu ma intrebati de ce

Edited by AIM Blacky07

Imi pare rau ca nu am ajuns ieri ... o sa reinstalez GTA SA azi sa vad daca merge. Diseara am vazut ca nu avem war-uri, o sa intru pe la 20:30. Multi probabil nu vin cand vad ca e doar un war..e aiurea doar sa aperi si din 4 tu sa ai doar 1.

Edited by Michael.

Duminica 18.05.2014, ora 21:00 va avea loc sedinta saptamanala, SEDINTA este obligatorie, iar cine lipseste va primi UNINVITE.

Nu se accepta invoiri.

Bagati la cap si incercati sa ajungeti.

Eu am iesit, noapte buna.

Zbye all :)>-

De ce pleci matza ? :(

Evidenta de war a fost postata. Sincer sa fiu mi-a fost jena sa fac aceasta evidenta din pricina inactivitatii voastre, dar nu este nimic, probabil sanctiunile pe care multi dintre voi le vor primi o sa va trezeasca la realitate.

Daca exista vreo greseala astept PM.

Edited by UTZ MIonut

Eu si Carter am fost singuri pe plus din cate am vazut eu (inafara de blacky) .. si trebuie sa mai si platim ? :)) Ma rog, o sa pun bani, dar nici pe aia de saptamana trecuta nu i-am primit :)) (50$)

Asa, acuma va place cu FW?

Ma bucur, poate va treziti la realitate odata ca din cati suntem numai 3 membrii cu +.. jale

Am plecat la gratar , sal.

Ps: La multo ani IcePain :*

hey guys i want to ask you something i got rank 2 in 02/04/2014 === and got FW in 01/05/2014 so when can i take rank 3 ???

@@icepaiN, La multi ani !!! Si sa fi SANATOS....

Neata baieti...

Ce faceti??? Eu acuam m-am trezit ne auzim in joc