Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

salut kraft

Termina-te odata cu spamu asta ca dintr-o pagina tu ai jumatate din posturi :)))), iti spun spre binele tau sa nu fii sanctionat.

Am plecat la antrenament, ne vedem diseara, bafta.

Salut. Arm dealerii postati evidentele cu materialele vandute saptamana aceasta, aveti timp pana sambata seara. Nu luati evidenta asta in ras pentru ca o sa fiti sanctionati cum se cuvine. Saptamana trecuta mi-ati postat 5 persoane evidenta, ar fi trebuit sa vorbesc cu asqwe sa va dea FW la toti cei care nu ati postat.

In seara asta postez si evidenta warurilor pe miercuri / joi.

Salut. Arm dealerii postati evidentele cu materialele vandute saptamana aceasta, aveti timp pana sambata seara. Nu luati evidenta asta in ras pentru ca o sa fiti sanctionati cum se cuvine. Saptamana trecuta mi-ati postat 5 persoane evidenta, ar fi trebuit sa vorbesc cu asqwe sa va dea FW la toti cei care nu ati postat.

In seara asta postez si evidenta warurilor pe miercuri / joi.

salut ionut

ce faci tu ?

@ sunt protejati de Pimps dar mi-a spus unul George. ca poate vorbi el cu Tule deoarece mi-a spus ca deabia fac o activitate pe luna si..

Si asqwe ar putea vorbi cu Tule dar nu vrea , si eu as putea vorbi dar nu imi permite rank-ul.

Si prostia asta tine de 4 luni intregi de cand sunt eu Asassin aici.

@ sunt protejati de Pimps dar mi-a spus unul George. ca poate vorbi el cu Tule deoarece mi-a spus ca deabia fac o activitate pe luna si..

Si asqwe ar putea vorbi cu Tule dar nu vrea , si eu as putea vorbi dar nu imi permite rank-ul.

Si prostia asta tine de 4 luni intregi de cand sunt eu Asassin aici.

mda aiurea ca ii protejeaza Southern Pimps era mai bine ca sa avem si noi sa protejam pe cineva , dar acuma asta e mai bine protejam un pe TTC , cred ca pe ttc protejeaza alta mafie

Am facut un calcul la cati bani am depozitat dupa Black List cu /fdeposit si mi-au iesit : 171.000

Daca nu ma credeti aveti aici dovada de la pagina 7 pana la ultima pagina :))http://forum.b-zone.ro/topic/99754-verdant-family-asasini-assassins/page-7

Lider la asasini am fost si in pimps , lider la asasini sunt si in verdant family.

Am facut un calcul la cati bani am depozitat dupa Black List cu /fdeposit si mi-au iesit : 171.000

Daca nu ma credeti aveti aici dovada de la pagina 7 pana la ultima pagina :))http://forum.b-zone.ro/topic/99754-verdant-family-asasini-assassins/page-7

Lider la asasini am fost si in pimps , lider la asasini sunt si in verdant family.

171k ai bagat in /fdeposit ?

eu am bagat maxim 1k in /fdeposit de la scorulurile de la war ca am avut -