Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sweet e foarte rapid, ai dreptate la stamina, dar cat l-am avut mi s-a parut ca obosea mai greu :-??

Tu decand esti VIP ? :))

Salut baieti, azi la 4 ma duc sa imi iau PREMIUL la scoala.

Diseara sa fiti prezenti la waruri.

Salut ! O zi buna va doresc tuturor ! Ne auzim in game si bafta la war-uri ! :*

Imi cer mii de scuze ca postez in acest topic si sper sa nu va supar, dar vreau sa va informez cu privire la:

APLCIATII HELPER ON - MOVIE SERVER!:
http://forum.b-zone....-5#entry3222699

Daca considerati ca v-am deranjat, folositi butonul report. Nu am avut intentia de a va incurca.

Bafta la war!

@@S K Y L I N E, semnatura prea mare, danutzsteptu s-ar putea sa sara pe tine ca sacalu'.

Nu acordăm atât funcția de VIP cât și cea de Donator membrilor comunității.

Dacă dorești să-ți schimbi funcția de VIP pentru cea de Donator te rugăm să deschizi un ticket nou și să precizezi asta.

Cum sa fac aceasta greseala... d'oh.

Edited by F4L oTo

Rusine ba. Veniti pe turf de zici ca mergeti la abator...

In fine, sa fie si ceva motivator, status update-u lui Vincenzo: "Dumnezeu da cele mai grele lupte celor mai buni soldati."

Noapte buna.

Baaa i-am rupt si pe VTB si pe VDT le-am dat 4/4 :))))) v-am zis ca si cu VDT e doar o chestiune de timp pana sunt prinsi codatii li s-a cam infundat si lor de cand cu testele TW.Mai e un codat in VTB din cate am vazut eu la duel deagle 1 la 1 trage cu deagle intr-o parte pe langa mine dar glontu o ia brusc spre mine si ma omoara frate nu i-am retinu numele, dar va fi prins si ala cu siguranta vom aduce din nou mafia acolo unde ii este locul si anume in TOP, dar sa nu ne grabim mai avem pana acolo

Taci ba frate odata, cand erai Verdant acum 2 luni ii faceai pe GSB codati, si acuma cand te-ai dus la GSB ne faci pe noi... nu am nimic cu tine erai om bun dar nu te mai da asa smecher ca nu rezolvi nimic.. eu un joc frate, bucurate de el, numai de ta smecher, ca te-am vazut eu la war-uri, cum te omor zici ,, slab'' . Bine ca sunt eu slab si esti tu bun, de numai - faci. Ti-am zis, nu am nimic cu tine, dar nu te mai lua de membrii mei si veziti de treaba ta si de colegii tai ca o sa-ti fie si tie mai bine.
O seara buna sa ai.

Edited by South Blacky07

MAMA CE WAR-URI URATE AU FOST IN SEARA ASTA. Cu ocazia asta putem pierde toate teritoriile daca nu ne organizam ca oameni..

RUSINE WA RUSINE !!!

Daca demisionezi pentru asa ceva sa stii ca esti cel mai mare fraier

S-a pierdut, asta e, daca sunteti slabi gasiti-va scuze, de ce am pierdut. Luni e o noua zi, nu e totul pierdut, bine facea asqwe cand dadea de incalzire cu VTB ca sunt nesimtiti care nu intra.

Edited by AIM B a x t e R