Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am cel mai misto avatar si am venit sa ma dau mare, mersi M.ionut!

Si eu ,fratele teleu! !

F4L kiNNNder, merci, +urile la mine nu la outz . :))

Sau la mine sa ajung :))

Imi cauti si mie una ? tot asa smechera

Apeleaza la M.Ionut sa-ti faca un avatar !

Hover, eu zic sa retragi, nu mai renunta asa usor la orice, pentru oricine. Trebuie sa iti vezi de treaba ta si sa ii lasi pe ceilalti din jurul tau care iti vor raul in treaba lor, cam singura cale spre succes cand ceilalti iti vor doar raul. Si eu am avut indealungul carierei de membru in mafii de aface' cu destui si totusi nu am renuntat, unde am fost am reusit sa imi indeplinesc obiectivul si sa las o imagine frumoasa la plecarea din factiune. Eu te sfatuiesc sa retragi demisia.

Daca imi deschid photoshop-ul acum va frec niste creatii va las masca pe toti;)

Edited by Hover

Daca imi deschid photoshop-ul acum va frec niste creatii va las masca pe toti;)

Retrage odata demisia aia...

Nu vezi ca nimeni nu vrea sa pleci? Retrage odata ca nu rezolvi nimic cu denisia...

@, Prietene eu nu vreau sa mai postezi aici pentru +1(posturi in plus pe forum) ce nu intelegi? topicul asta nu e facut pentru ca tu sa faci spam, este facut pentru ca membri sa poata discuta despre lucruri serioase, nu pentru ,, ce faci?'' ,, ma duc la WC'' ,,ma duc pe samp'' si toate prostiile astea, urmatorul post aici o sa fie sanctionat cu FW pe samp, sper sa intelegi mesajul asta si sa nu mai postezi aici pana la noi ordine.