Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am o problema la unitate (la componentele calculatorului, mai precis ventilatorul din spate). Cineva care se pricepe in asa ceva imi poate da un sfat? Se aude foarte urat cand deschid calculatorul, iar daca misc din unitate sau 'o articulez putin' se aude normal.

Am si eu o intrebare legata de eventul cu inimi: sunt 20 de inimi in fiecare oras? pentru ca eu in LS am urmat harta, am fost la toate 100 (le-am scris si pe foaie numerele la care am fost) si am 19/60.

Ies si eu, ne auzim maine la waruri, noapte buna!

Nu a fost o zi prea bună, ieri ați fost foarte mulți, iar astăzi ați luat o pauză.. chiar și eu, am jucat destul de prost. Să sperăm că vom mai scăpa de unele "vedete" săptămâna viitoare. Ne auzim mai târziu, mâine sau duminică. Baftă!

Baieti eu nu inteleg care e treaba cu demisiile..

Am pierdut.. asa, si ? A picat ceru ? Am pierdut doar o lupta, nu si razboiul. S-a intamplat sa prindem o zi proasta.. asta e.. revenim luni.

Daca va puneti demisiile ce rezolvati? Cand castigam totu e bine si frumos, cand pierdem numai ura, certuri si demisii.. nu e bine asa.. ori suntem uniti pana la capat ori nu.

De luni dupa cum bine stiti se va schimba programul de war. Va fi 20:00-22:00. De acum incepem serios. V-am lasat 2 luni .. am zis ca hai.. ne imprietenim.. ma acomodez cu functia etc. Numai merge.

Luni cine lipseste la un war ia FW.

Cine face mai mult de -5 ia fw.

Cine face la jumatate din waruri numai -5 ( scorul limita ) primeste FW.

Cu astea fiind spuse, capu' sus, viata merge inainte, recuperam luni.

Edited by South Blacky07

Good Job South Blacky07

Ati auzit baieti, dati-o incolo de treaba, pana acum serios de nu a fost o mica nesimtire din partea voastra. Cine nu poate de acum, sa puna demisia, nu avem nevoie de baieti care au filme in cap, iar la war fac -10(e doar un exemplu)

Mult succes celor care deja pleaca!

Ni aici!

https://www.youtube.com/watch?v=N4ndmYTzSWI