Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut !

Am pregatit un videoclip pentru voi, un trailer daca pot spune asa.

L-am inceput de cand era TanTu lider pentru ca el m-a rugat sa-i fac, dar din cauza timpului... l-am terminat aseara.

Sper sa va placa si sper sa nu dati report, nu este pentru +1, daca era pentru +1 va spuneam " Paste Fericit ! "

Vizionare placuta !

@, bafta cu liderul ! ;)

Salut !

Am pregatit un videoclip pentru voi, un trailer daca pot spune asa.

L-am inceput de cand era TanTu lider pentru ca el m-a rugat sa-i fac, dar din cauza timpului... l-am terminat aseara.

Sper sa va placa si sper sa nu dati report, nu este pentru +1, daca era pentru +1 va spuneam " Paste Fericit ! "

Vizionare placuta !

@, bafta cu liderul ! ;)

Felicitari pentru munca depusa!

Ai un + de la mine.

Salut! Acesta este ultimul meu post aici si as dori sa va urez bafta tuturor, chiar si celor care m-au determinat sa imi postez demisia. Spor la cucerirea turf-urilor si sper ca vom ramane prieteni, cel putin cei care ma "ingiteau". Sper ca veti reusi sa va ridicati si sa ajungeti unde trebuie. Va pup!

Datch, ti-am spus ca e o idee proasta ca fiecare jucator sa-si aduca prietenii... uite ce se intampla acum la demisii, se cearta intre ei si dupa pleaca cu tot cu prieteni...

Oricum, acum macar stim care sunt sub 12 ani... isi iau jucariile si plec...

@@DzMohe, 12 ani de cand merg la scoala sau cum? Eu ma joc jocul de distractie, cu tovarasii. Voi va credeti in viata reala. Unii mi-au de inteles ca sunt superiori si ca nu mai e nevoie de mine aici. Si daca prietenii nu ar sta cu mine si la rau atunci de ce s-ar mai numi prieteni? Ma uimiti unii dintre voi.

Scuze ca postez aici dar topicul cu imagini este inchis, si am cateva poze pentru Verdant.

Mereu impreuna!

haBE3bN.png

9 Turfs impreuna!

chjyIyy.png

Remember Capo Crimini TanTu

axIDf01.png

Edited by South TanTu

Salut Verdant Family,sunt vostru coleg,sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna.

https://www.youtube.com/watch?v=fmQxJzhR_48#start=0:00;end=2:49;cycles=-1;autoreplay=true

Bine ai venit printre noi,sper sa te simti bine alaturi de noi si sa faci treaba la fel ca noi toti ! Mult noroc.

Salut all eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna impreuna.Vom reusi sa ridicam mafia asta doar daca aducem membrii buni aici, asa in 24 de insi sa ne batem cu aia care sunt cu 10 mai multi ca noi e greu.Asa ca dati ad-uri si chemati lume, se uita in top nu conteaza ca avem 0 turfs ca le facem noi turf-urile

Dati baa attack rank 4+ si dati si un + aici: http://forum.b-zone.ro/topic/267040-propunere-scoatere-comanda-report/

MORRRRRRRRR cum sa propui asa ceva:)))))))), dar intr-un fel cam are dreptate