Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta mai departe baieti,se pare ca aici a luat sfarsit munca mea de 8 luni in aceasta factiune!

Eu cred ca am reusit sa aduc aici un colectiv destul de unit,dar degeaba singur ati vazut ca nu se poate face nimic sper sa ramaneti in factiune cat mai mult timp posibil si sa o duceti pe primul loc in top

Silviu. pe tine vreau sa te vad lider intr-o zi,chiar meriti m-ai ajutat enorm cat timp am fost eu in aceasta factiune.Tu si .Madalin ati fost de mare ajutor,pentru asta va si multumesc.

Sper ca nu v-am dezamagit cat timp am fost subliderul acestei factiuni,mereu am incercat sa nu va iau de sus,am incercat si vorbesc cu voi ca de la coleg la coleg nu ca de la un rank superior la niste cobai.

Cum ati vazut si voi mereu v-am iertat unele greseli pentru ca stiu cum e la inceput,nu e usor sa te acomodezi intr-un gang dar eu am incercat ca fiecare membru sa se simta bine in aceasta factiune si cand o paraseste sa iasa cu zambetul pe buze.

Va doresc inca o data bafta mai departe si aveti grija ce faceti in viitor!

Consigliere Norbert14

Edited by Norbert14

Bafta mai departe baieti,se pare ca aici a luat sfarsit munca mea de 8 luni in aceasta factiune!

Eu cred ca am reusit sa aduc aici un colectiv destul de unit,dar degeaba singur ati vazut ca nu se poate face nimic sper sa ramaneti in factiune cat mai mult timp posibil si sa o duceti pe primul loc in top

Silviu. pe tine vreau sa te vad lider intr-o zi,chiar meriti m-ai ajutat enorm cat timp am fost eu in aceasta factiune.Tu si .Madalin ati fost de mare ajutor,pentru asta va si multumesc.

Sper ca nu v-am dezamagit cat timp am fost subliderul acestei factiuni,mereu am incercat sa nu va iau de sus,am incercat si vorbesc cu voi ca de la coleg la coleg nu ca de la un rank superior la niste cobai.

Cum ati vazut si voi mereu v-am iertat unele greseli pentru ca stiu cum e la inceput,nu e usor sa te acomodezi intr-un gang dar eu am incercat ca fiecare membru sa se simta bine in aceasta factiune si cand o paraseste sa iasa cu zambetul pe buze.

Va doresc inca o data bafta mai departe si aveti grija ce faceti in viitor!

Consigliere Norbert14

Cat ai fost in verdant ti-ai facut treaba foarte bine, nu am ce sa iti reprosez, tot respectu pentru tine :*

Imi pare rau ca ies ma simteam foarte bine aici, dar nu are rost sa va fac- la war, prefer sa ma duc intr-un departament ceva sau pasnica, sper sa vad ls negru :D pentru ca meritati chiar daca intru pe /f zic ,,cineva" si nu raspunde nimeni :)) dar si cand sunteti on imi place pentru ca vorbiti frumos ai aveti cei 7 ani de acasa, va salut si nah ne mai auzim in game..

Buna seara baieti, asta e ulimu' meu post aici. Silviu, daca iei lider, sa faci ceva bun si adu' verdant inapoi unde-i e locu'. BAFTA AND #PACE!

Bai, da-mi pm ca vreau sa iti zic ceva.