Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@South Deeyyuu Ba Deeyyuule nu cred ca am sa mai stau mult pe la voi , cred ca ma duc intr-un departament deja cedez nervos si psihic cu voi... si chiar ma plictisesc la war-uri .

Tu esti norocos , poti pune demisia cand vrei tu , eu mai am de așteptat aproape o săptămana , sincer , în locul tau , puneam demisia la primele cuvinte ale "copiilor adoptati" din acest gang , e clar ca nu sunt toți asa dar cei care sunt fac gangul de ras.

Cum v-am spus si in dupamasa asta, de maine vreau sa vad activitate maxima avem doar un war de la 20:00 la 20:30 asa ca va rog sa fiti prezenti in numar cat mai mare sa nu fiu nevoit sa recurg la sactiuni. Totodata tin sa va reamintesc ca daca nu puteti veni la war sa faceti cerere de invoire, cei care nu au cerere si nu se prezinta la war au FW.

Salutare, baieti. In aceasta seara avem un war pe HQ la primul interval 20:00-20:30, sunt sanse ca acest war sa insemne totul sau nimic pentru mine, depinsand de acest rezultat voi lua o decizie referitor la activitatea mea.

ATENTIE !

Avand in vedere ce am vazut in seara asta din partea voastra m-am gandit ca de maine sa incep sa sanctionez asa ca cei care merg rambo cand eu sau subliderii le zic sa stea intr-un loc o sa fie sanctionat cu FW deoarece o sa filmez.

De maine nu vreau sa vad din partea voastra invoiri dupa ora la care incepe primu war toate invoirile ce se posteaza dupa incepere primului war o sa fie respinse. De maine o sa se aplice si amenzile asa ca daca ati primit amenda si nu o platiti in termen de 24 de ore o sa primiti FW.

Cei carora nu le convie cele scrise mai sus sunt liberi sa isi posteze demisile.

91eby77.png

RO:

Duminica, 08.11.2015 la ora 20:00 voi organiza o sedinta si un antrenament.

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati !

ENG:

Sunday, 08.11.2015 at 20:00 i will organize a meeting and next a training.

The meeting is mandatory who is absent will receive FW.

Salut, daca vreti war-uri in fiecare zi , ma puteti vota ca si Sublider. Imi pare rau daca nu m-am inteles cu cineva din factiune.

Prea multe vise.

Salut, acum am venit si EU de la scoala, vorbim mai tarziu ca vad ca nu avem nici waruri.