Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bă, ăştia de rank 4+, azi 2 deff dintre care unul pierdut, mâine lafel? Da ce frecați mă toată ziua că mai luăm LS la pu*i-vară.

Da....vad ca pe voi in continuare va doare la 5m in fata de ce se intampla aici si cat de curand o sa ne doara si pe noi si o sa ne separam ca sa zic asa. E inadmisibil ca dupa 2-3 saptamani de cand am venit cu beyond aici voi tot 23 sa fiti la war. Majoritatea care au mai ramas cand am venit aici la war deloc si tot 0/3 au, gg ce pot sa zic. Noi am incercat si inca incercam sa facem ceva dar nu putem daca nici voi nu vreti asta. Degeaba imi bateam gura si imi consumam nervii ca la fiecare war pierdut motivul era: "factiunea e blestemata". Un motiv mai patetic si inutil nu am auzit de cand joc. Dar e ok, am spus`o si o mai repet, atata timp cat voi nu vreti ne gasim alt loc in care war`urile se pot desfasura in conditii normale si asa cum trebuie, adica 30+ la war si cu un lider care isi face treaba. Cred ca e prima factiune din care nu se poate face nimic in conditiile in care avem membrii care multe mafii si ar dorii. Am reusit sa luam cu ttb orasul iar 90% din factiunea aia nu stia cum arata un war si mai ales cate gloante are un deagle. Cam atat am avut de zis, de aici trageti voi concluziile si ne spuneti si noua ce decizie ati luat ca sa stim ce facem.

O seara buna in continuare.

Da....vad ca pe voi in continuare va doare la 5m in fata de ce se intampla aici si cat de curand o sa ne doara si pe noi si o sa ne separam ca sa zic asa. E inadmisibil ca dupa 2-3 saptamani de cand am venit cu beyond aici voi tot 23 sa fiti la war. Majoritatea care au mai ramas cand am venit aici la war deloc si tot 0/3 au, gg ce pot sa zic. Noi am incercat si inca incercam sa facem ceva dar nu putem daca nici voi nu vreti asta. Degeaba imi bateam gura si imi consumam nervii ca la fiecare war pierdut motivul era: "factiunea e blestemata". Un motiv mai patetic si inutil nu am auzit de cand joc. Dar e ok, am spus`o si o mai repet, atata timp cat voi nu vreti ne gasim alt loc in care war`urile se pot desfasura in conditii normale si asa cum trebuie, adica 30+ la war si cu un lider care isi face treaba. Cred ca e prima factiune din care nu se poate face nimic in conditiile in care avem membrii care multe mafii si ar dorii. Am reusit sa luam cu ttb orasul iar 90% din factiunea aia nu stia cum arata un war si mai ales cate gloante are un deagle. Cam atat am avut de zis, de aici trageti voi concluziile si ne spuneti si noua ce decizie ati luat ca sa stim ce facem.

O seara buna in continuare.

Ba hyper, eu sincer sa fiu am venit aici sa sa ajut factiunea dar asa nu pot... Astept sa treaca 2 saptamani si imi pun demisia, simt ca nu mai pot face absolut nimic si nu prea mai am ce cauta aici. Imi pare rau.

@, Nu are de ce sa iti para rau, te inteleg perfect. Nu e normal sa isi consume nimeni din cei care vin la war nervii pentru ca pe restul ii doare in dos ca sa zic asa.

Eu chiar am venit sa ajut aici, tu mi-ai acordat o sansa si am zis sa profit. Dar asa cu 15 vs 30 nu ai cum bro...

@@AIM HyperOwn,@, Am mai spuso si o repet ca imi pare rau dar zilele astea nu am putut intra fiind plecat de acasa.. De maine seara o sa imi reiau activitatea.. sper sa fim mai activi la war altfel o sa trec la sanctiuni. Am obserat faptul ca daca nu dau eu attack nici unul nu prinde si asa nu am ce sa fac..

@@AIM HyperOwn,@, Am mai spuso si o repet ca imi pare rau dar zilele astea nu am putut intra fiind plecat de acasa.. De maine seara o sa imi reiau activitatea.. sper sa fim mai activi la war altfel o sa trec la sanctiuni. Am obserat faptul ca daca nu dau eu attack nici unul nu prinde si asa nu am ce sa fac..

Asta vorbesc si eu bro, dar nu ma intelegi. Vreau doar sa iti zic ca daca tu esti plecat lumea incepe sa o ia razna si nu se mai intelege nimic, sartor si beyond se chinuie si nimeni nu asculta, 15 la war etc... Daca ai fi cu adevarat un lider si te-ai implica sincer in factiune ai sanctiona cu toate ca tu nu esti si de aceea ai 2 sublideri pentru evidenta war de war si pentru greselile lor cat si celorlalti playeri. Fi si tu mai dur, daca vezi ca unu greseste , sanctioneaza-l . Trebuie sa gandesti ca tu esti lider nu altu' asa ca poarta-te ca atare.

Hai salut.

Trebuie sa intelegi si voi ca mai exista si viata reala cu problemele ei si nu poti intra de fiecare data cand vor altii fie ca esti lider sau doar membru,e adevarat pe langa lider mai sunteti 3 rank 4+ care puteti sa dati atac deci nu aveti nici o scuza ca 2 zile la rand n-ati fost in stare sa dati nici macar un atac.

Azi nu pot ajunge la waruri ca plec spre camin deci ne vedem maine,bafta la war si sper sa prindeti dracu macar un atac pe maine!

@AIM NewLife Baftă ! Nu este nici o problemă dacă nu ajungi , părerea mea sper ca și restul membrilor din factiune să inteleaga aceste lucruri...anume că fiecare are câte o viată personală și in afara acestui joc .

@AIM Katzuno Valoare Sa dai un quote cand intri in game...am o treaba cu tine sau daca nu da-mi skype-ul tău prin pm fast .

Edited by AIM DarKo

Sa mor eu, si in vacanta peste 5 invoiri in fiecare zi, nu se poate asa ceva, Deyule daca nu iei masuri o sa plece majoritatea care vin war de war si o sa ramai cu inactivii.Dai afara ca oricum ocupa loc degeaba si poate vin altii mai activities.

@@BeyondOwn, Apai eu n-am venit aici sa fac un war pe zi,ce pierzi ca dai atac ? avem membri buni,i-am batut pe GSB si in 20 ieri,putem sa-i mai batem parerea mea,nu tre sa fim neaparat 30, nu ai ce sa pierzi ca dai atac,asta e o scuza ca n-ati prins :).

@@BeyondOwn, Apai eu n-am venit aici sa fac un war pe zi,ce pierzi ca dai atac ? avem membri buni,i-am batut pe GSB si in 20 ieri,putem sa-i mai batem parerea mea,nu tre sa fim neaparat 30, nu ai ce sa pierzi ca dai atac,asta e o scuza ca n-ati prins :).

Stii cine e de vina,nu?Acela este Deey, tine numa inactivi aici.

Domnu Straniu, daca vezi ce am scris aici, de aproape o Luna esti aici, si nu cred ca ai dat la 5 waruri.

Si sunt mai multi in aceeasi oala, va simtiti voi, sper sa va dati demisia daca continuati tot asa ;)

Edited by AIM PRINTU

Ba eu mai am cam 2 ore pana ajung acasa.. In seara asta o sa dau attack deci maine sigur o sa avem attack. Cine nu are invoire in seara asta si nu e la war are fw. Am vazut ca daca v-am lasat mai moale zilele astea ca nu am fost eu activ uni v-ati batut joc. Vreau sa vad cat mai multi on la waruri.

@@AIM NewLife,Intradevar pare o scuza dar iti las convorbirile cu Sartor inainte cu cateva ore de atacuri.

[11/30/2015 9:19:32 PM] BeyondOwn: n-are rost
[11/30/2015 9:19:39 PM] BeyondOwn: eu nu mai dau atac pana nu suntem 30 online macar
[11/30/2015 10:02:07 PM] SaRtOR: ce zici
[11/30/2015 10:02:07 PM] SaRtOR: mai dam atac?

Concluzie: Vreti waruri , veniti la defenduri si aratati-mi ca vreti , vorbind pe forum nu demonstram nimic.Va astept la defendul cu VTB , salut.