Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, pana acum vroiai sa te lasi din cauza la waruri si acum abea le astepti esti un om nebun nici tu nu sti ce vrei :))

Ho ba ca asa sunt si eu.

Nici eu nu prea am timp de ele dar chiar am chef de wars. Abia le astept maine seara, mai ales dupa pauza asta...

Sparg tot, daca avem attack pe GSB LS o sa fie Negru maine ;)

91eby77.png

1. Car Rent LS- Defend 20:00-20:30

2. GSB LS - Attack 20:30-21:00

3. Pig Pen LS - Defend 21:00-21:30

MAINE NU SE ACCEPTA INVOIRI !! ASA CA VREAU SA VA VAD ON SA LUAM ORASU !

SUNT WARURI IMPORTANTE VREAU PREZENTA!!

\

Maine, 04.01.2015, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WARURI !

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc vor fi sanctionati !

Remember! The real power can`t be give..it must be taken

Neata!

Ce faceti mai praduitorilor? :))

Deseara wars :> Abia astept sa ma mai descarc putin pe verzisori :D:D

App, a aparut Sidorov Story #2. Vizionare placuta si sper sa va placa. Un like, subscribe, stiti voi ;)

Partea aceea cu mine in locul lui Sassori, am vorbit cu Tig3r despre asta, chill :)) A fost doar sa dea bine la camere :D

8 user(s) are browsing this forum

7 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sa nu va cada ochii bai fanilor,a fost doar o zi proasta pentru noi,fiind mai putini,daca eram macar cati ati fost voi va calcam in picioare,asa ca nu va ridicati in slavi ca LS-u tot negru o sa fie ;).

Hai noroc, sunt noul coleg.

Mai dureaza pana imi reintru in mana, dar nu e asta o problema oricum.

Sa speram ca maine o sa fiti ceva mai multi.

8 user(s) are browsing this forum

7 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sa nu va cada ochii bai fanilor,a fost doar o zi proasta pentru noi,fiind mai putini,daca eram macar cati ati fost voi va calcam in picioare,asa ca nu va ridicati in slavi ca LS-u tot negru o sa fie ;).

Calmeaza-te, ba. :))

gg tratecyy sub leader :) you are for it

Bai baieti, trecem printr-o forma proasta, nu avem membrii la war, calitate da nu si cantitate, maine sper sa nu fim la fel, ca o iau razna, ne-am oprit si noi acum cand mai avem de luat 1-2 turfuri..

Noroc cu acest event ca nu mi-am stricat ziua, 600 gold, merge :)):)) http://i.imgur.com/8DcLs5T.png va urez o seana faina, ne auzim maine :*

Edited by AIM PRINTU

1. Car Rent LS - Defend - 20:00-20:30

2. Rodeo LS - Defend - 20:30-21:00

3. East Beach LS - Attack - 21:00-21:30

Astazi, 06.01.2015, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WARURI!

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc vor fi sanctionati!

NU SE ACCEPTA, DIN NOU, INVOIRI!

ULTIMUL WAR ESTE EXTREM DE IMPORTANT, VREAU PREZENTA SI SERIOZITATE MAXIMA DIN PARTEA VOASTRA!

Real power can't be given.. it must be taken

INTRATI MAI REPEDE IN GAME NU LA FIX CA IAR VA PLANGETI CA NU PRINDETI LOC,INTRATI MACAR DE LA 19:30. #LSNEGRU

Edited by AIM NewLife

Ba, da' am un lag infect de cateva zile de nu pot sa fac nimic, ba, manca-v-as...

Pai da' eu iau combat-ul si heal-ul de pe jos, ma mai plimb 1 minut pe turf si abia atunci imi apare ca am luat alea de pe jos.

E aiurea, nu pot sa joc asa, nu sunt obisnuit cu lag-ul...

Servus!

Haideti ca rupem si pe GSB si facem LS Negru in seara asta. De VTB ne.am cam batut joc =)) noi 17 on si eu vreo 27-30, cati erau si nu ne-au putut face fata :)). Sa bati o mafie pe HQ lor in 17 membri, asta inseamna sa fii mafiot :))

La 21:30 ne lansam si in GSB si luam LS, sa fie bine, sa nu fie rau!

good luck my friends time to leave, I really wasted to stay but I got a unfair FW goodbye hope that we will meet in another faction, special thanks to beyond for helping me at all BEST ONE :*

Mai are rost sa intru azi ? nu de alta,dar imi fac nervi cand imi fac timp sa intru si vad doar 20 on.In timpu ala amici de-ai mei se duc prin cafenele si eu stau sa ma joc sa luam handicapatu asta de oras.Daca nici azi nu e activitate,imi pare rau Deey,Beyond,tratec , eu plec.

Va astept pe toti la waruri , in special la cel cu GSB pentru a cuceri orasul , inactivii vor fi sanctionati de acum incolo deci sa nu va ganditi sa nu veniti fara invoire/inactivitate activa.In 20 de oameni nu poti cuceri un turf de langa HQ-ul lor si cred ca toti am vrea sa ne atingem acest obiectiv , ne vedem in game.